Mondom, hogy Ricknek végig igaza volt (és nekem is igazam volt, hogy igaza volt #8906 2. pont). Pete-et még a verekedéskor ott helyben kellett volna agyonlőni vagy száműzni (inkább előbbi), nem hagyni szabadlábon, az öreg faszi akkor még élne... De ennek a tetű Nicholasnak is kijárna már egy golyó, hányan fognak még meghalni miatta? Reménykedtem, hogy Glenn szintet lép és meghúzza a ravaszt, de megúszta a nyomorék. A csuhásnak is kellett volna teljesíteni a kérését, bár lehet vele várni kell amíg kiderül, hogy átbaszott neki és hazudott Deannának, meg hogy ő hagyta nyitva a kaput is, csak hogy tisztázva legyenek a dolgok, aztán kaphatja a golyót ő is. A végén micsoda belépője és beszéde volt Ricknek :D Összességében nagyon jó rész volt, nekem nagyon tetszett, Morgan is megérkezett, ő is tudja Ricket igazolni. De amúgy is olyan demonstrációt és leckét kaptak az ott lakó "gyerekek", hogy valószínűleg ezek után Rickék átveszik az irányítást, meg úgy néz ki, hogy megvan az ellenség is a következő szezonra... Kár, hogy a részek ilyen hamar lemennek, aztán jön a hosszú várakozás...
Apropó... Carol zseniális :D Rick és Daryl mellett a harmadik kedvencemmé nőtte ki magát :D