banner

Fear the walking dead
- TWD testvérsorozata
  • IXEMGabeo
    Hmm... itt 2 fajta szempont letezik ahogy latom, jol tette, amit tett avagy konnyen romba donthetett volna mindent...Ricknek szamtalan dontesi lehetosege volt...sok minden igaz abbol, amit irtal amugy...

Szerintem:

-Michonne a sajat multjat szerette volna feledni nem hiaba nem jarkalt ki a falon tulra...erre jo pelda a szamuraj kardos flashbackek, amiket lathattunk Sasha amokfutasanal (az pl teljes baromsag volt a reszerol meg akkor is ha "edzesben" szerette volna tartani magat, elfogyott a loszere...kis makacs meg a segitsegnek sem orul pff...szoval Michonne belul nem akarta elvesziteni ezen lakhelyet es Rick mar epp azon volt, hogy valami komolyabb hangvetelu dolgot kovessen el...
    -Rickben benne van a sok atelt zombis, korabbi emberekkel tortent kalandjai ezt nem fogja tudni eltuntetni...tulelesi oszton olyan szinten elhatalmasodott rajta, hogy mar semmi nem erdekli...mivel nincs civilizacio igy tulajdonkeppen erthetok a reakcioi...Pete dologban igazad van szerintem is tulzas megolni egy idegbeteg allatot, aki lathatoan beteg...ennek szanatoriumot kell epiteni es megfigyelni folyamatosan:) bar tudom ez se lenne konnyu addig is elkuloniteni valahol tavol a felesegetol es a fiatol...szoval itt Rick foleg a csaj megszerzese miatt akarta a faszit eltavolitani am az, hogy nem olte meg az elejen es meg a legutolso pillanatban is megbeszelte volna vele a dolgokat azt bizonyitja, hogy Rick nem gyilkos megsem...es az is nagyon igaz, hogy ezekben a helyzetekben nem gondolt sem a fiara Carlra, sem a lanyara Judithra..ezt lehet mondani, de, ha o ugy erzi ez a kozosseg, amely felaldozza az embereket es folyamatosan ucsorog mig a zombik felfaljak oket akkor tulajdonkeppen lehet mondani, hogy talan megiscsak odakint egymasra utalva nagyobb biztonsagban vannak hiszen megtanultak vigyazni egymasra....Nicolas es Pete felek veszelyesek...elobbi azert, mert nem csak, hogy cserben hagy, ha olyan helyzet adodik, de meg azt is beadja, hogy nem az o hibaja a cselekmenyek sorozata...pfejj...

kovetkezzek az evadzaro