Ez aztán jó rész volt a javából, régen mondhattam már el egy twd részről ezt...:)
De tényleg megint ment egy nigga a levesbe, remélem a pap lesz a következő, nem nagyon értem mi volt ez a pál fordulása..
Viszont tetszett nagyon a hangulat, ahogy szép lassan kezdik átvenni a helyet, amint az korábbi részekben már rick előre vetítette, vicces, hogy valszeg nem tervszerűen teszik ezt, nyilván a sors-al akarnak a sorozat készítői most egy kicsit baszkurálni:)
Nagyon kíváncsi leszek a fináléra, vajon erőszakkal a pap által előrevetített sátán keze által veszik át a helyet, vagy angyalok képébe a sok fogalmatlantól.
Ricken fog múlni úgy tippelem, lehet ha péter kicsit túl fog lőni a célon a jessi és sam elnáspángolásában ricknek el fog borulni az agya és szétveri idegből a fejét:D
De lehet a polgármaster majd fia halála hallatán teljesen bedől a beszívott fekának és ő fogja kiprovokálni az erőszakot.
Glenn is biztos mikor visszaérnek magához fogja ragadni a portyázó irányítást, ilyen sokk után.
Szóval ritka ez, de van mind agyalni a sorozat kapcsán, van történés.
Nem tudom, hogy volt-e már ehhez hasonló ebben a sorozatban. Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.03.17. 02:29:09