Zenszkij#8470
Vérpezsdítő fordulatokban és izgalmakban gazdag részen vagyunk túl, még jó hogy van fast forward opció a lejátszóban. Akinek ez tetszett annak kívánom, hogy még vagy 4-5 részen át az legyen a képernyőn, hogy egy szó nélkül mennek az erdőben, néha bejön valami silány gitár szóló zene azt jónapot. Ez nem szórakoztató ipar, hanem valami giccses hulladék. Úgy látszik a sorozat is élőhalott lett. Látszik, hogy a nézettség miatt úgy elbízták magukat a készítők, hogy már meg se eröltetik magukat, hogy komolyabb cgi-t vagy ESETLEG valami épkézláb történetet erőltessenek ebbe az eröltetett menetbe :D. Minek, ha anélkül is, ahogy itt is egy két hozzászólásban olvasom jó a sorozat. Megmondom őszintén mikor néztem, én végig röhögtem, hogy hogyan lehet egy izgalmas sorozatot ilyen szánalmas módon kétvállra fektetni. Láttuk, hogy a retek dráma milyen jól működött a Csillagkapu Universe sorozatban is. Hamar kasza lett. Jézusom és készül hozzá valami spinoff. Szerintem annyi drámát, mint amennyi abban lesz még nem láttunk sorozatban :D. Hiába a dráma a legolcsóbb, ahhoz elég pár Steven Seagal nézés, nem kell nagy költségvetés. Elég volt a drámai hulladékból meg a helyszínelős vackokból, meg a sitcomokból. Valami értelmes drámamentes sci-fi, horror vagy fantasy sorozatot kanyaríthatnának már végre, mert így igen silány a felhozatal (kivéve a GOT).