nekem sincs bajom a mostani részekkel... az relatív hogy egyes karakterek mennyire voltak fontosak vagy érdekesek a nézőknek és hogy a haláluk mennyire visel meg minket... nyilván ez lényegtelen :) a lényeg hogy a sorozat többi szereplőjére milyen hatással vannak... most ugye konkrétan Sashara gondolok aki Bobot és Tyreeset is elvesztette, vagy Megre, Darylre...
olyan kérdéseket vetnek fel ami szerintem mindannyiunkban felmerülne ott abban a helyzetben és világban... pl. van e értelme az egésznek, nem lenne egyszerűbb feladni...stb.,
érdekes kérdések és helyzetek amik más jellegű drámában nem vagy nem ilyen minőségben lennének jelen... igenis a zombik itt csak egy "szín" az egészben, mindig is a karakterek drámája és tágabb értelemben a "társadalmi" kérdések voltak hangsúlyban
szóval itt nincs olyan hogy nem történik semmi... mindig történik valami még akkor is ha nincs konkrét cselekmény vagy kiforduló zombi bél minden egyes képkockában... de akinek ez ennyi rész és évad után nem tűnt fel az nem tudom mit nézett vagy mire számít