banner

Fear the walking dead
- TWD testvérsorozata
  • Zenszkij
    Megint egy dögunalmas rész, bealudtam rajta, úgyhogy itt olvasom a végén végül mi történt. Mit mondjak nem rágtam le a körmeimet az izgalomtól, hogy mi lesz vele. Abszolút egy súlytalan karaker, ahogy az összes többi is. Az első évad nagyon brutál volt, azért nézem, mert nincs más sorozat ami érdekelne jelenleg, a GOT meg még nincs. Be kell vallanom nekem a dráma nem műfajon egy posztapokaliptikus világban. Ha drámát akarok, akkor megnézem az Isaurát. Amekkora költségvetésből dolgoznak ez édeskevés, de mivel nő a nézettség, ezért sajnos ezt és ehhez hasonló maszlagot kapunk majd. Beth is egy dögunalmas karakter volt a Daryles részig, utána se nagyon csigázott fel, szerencsétlenkedése a kórházba is inkább idegesített, mintsem lekötött. Tudom ez a sorozat az emberi kapcsolatokról drámáról szól, de megbocsássatok NEM ÍGY INDULT, nem erről volt szó. Írta itt valaki, hogy nincs főszál. Pontosan igaza van, ezért unalmas az egész. Céltalan ténfergés, ráadásul az is vontatottan. Hát hol nem kakilom le a kórházból kimentett srác életét, meg, hogy mi történt a rokonaival. Közölték már 100szor, hogy mindenki meghalt, akkor mit rágódik a sorozat még ezen. Nem becsmérelni akarom, és tiszteletben tartom azt akinek ez nagyon bejön, izlések és pofonok. Én már nem várom se a folytatást, se az izgalmakat, súlytalan tucatsorozat lett a WD. A zombik meg vicc kategória, megtanulhatnának futni vagy valami, mert gyakorlatilag már nincs meg az a félelem faktor, ami a sorozat elején megadta a sava borsát ennek az egésznek. De hangsúlyozom ez csak az én véleményem, ettől még másnak lehet jó sorozat!
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.02.10. 09:34:39