Nem értem mit értesz a semmi alatt?
Ha ebbe a részbe se történt semmi szerinted, akkor nem értem miért nézed még mindig ezt a sorozatot.
mellesleg amikor nem történik semmi a sorozatba az olyan mint a teljes második évad vagy a börtönös részek.
Na ott tényleg a semmi történik 40 percen keresztül.(nekem pl a daryl-beth rész volt az ahol az abszolút semmit néztem 40 percen keresztül, sokaknak meg egyik kedvenc epizódjuk..számomra érthetetlen módon:D)
Azt sem értem mit vársz ettől a sorozattól?
Mert elég egyértelmű, hogy itt nem lesz semmi epic nagy átfogó történet száll, legutóbb az első évad végén volt ilyen, de elég fail probálkozás volt és gyorsan vissza is hőkölt a sorozat tőle.
A washingotons szálat meg az elejétől sem lehetett komolyan venni, ott is csak az volt a kérdés mikor derül ki, hogy kamu az egész.
Próbálnak túlélni,biztonságos helyet keresni ez hol sikerülni fog, hol nem, aztán időnként lesz egy-egy nagy ellenség akivel majd péniszt méregetnek,elhullanak szereplők,jönnek újak.
Kb ennyi várható ettől a sorozattól.
Rick szakálla meg badass!!! Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.02.10. 04:53:28