no szoval...en csak most tudtam meglesni az epizodot annyit dolgozom:) halistennek nem kell spoilert hasznalnom:P:DDD
Az irok huztak egyet...valakit ki kellett a sorozatbol irni, de nem szamitottam ra, hogy pont Beth lesz az...igy mar aa Hershel csalad egyetlen tuleloje Maggie:(( remelem ot nem veszik ki... Dawn egy szemetlada volt, de 1 lepessel mindig mindenki elott ott jart...elmehaborodott volt a csaj....ha megfigyelitek mindig a vezetokon van a legnagyobb teher, csak valaki le tudja kuzdeni mig mas megkattan. Ricknek is voltak nehez pillanatai, ot ugy latom jelen pillanatban semmi nem erdekli csak megy elore, mint egy meszaros...azt hiszem ebben az evadban hozza a legjobbjat, ahogy Abraham (na nem ebben az epizodban) is bontakozik ki szepen...
Gabriel atyat en se tudtam megkedvelni pedig a nevunk megegyezik. Eddig csupa ostobasagot csinalt...semmi ertelme nem volt a templomhoz odacsoditeni a hordat, na meg kimenni, de ahhh...ahelyett, hogy inkabb csak gyakorolt volna kicsit...
Piszkos Fred leirta Beth gondolkodasat...teljesen emberi reakcio volt, egyszeruen nem birta elfogadni, hogy vesztett es mivel fiatal es erzekeny volt ez lett vegul a veszte...nem volt bolcs, de ez sok fiatalnal normalis...
Ami erdekes az az, hogy baromi gyorsan lerendeztek a Terminus es a korhazas szalat is...viszonylag hamar meghalt 2 vezeto is fel szezon alatt:DDD tehat hatra van meg 2 rosszfiu szamitasok szerint:DDD legalabb a kormanyzo kihuzta masfel evadig...de ejj se Gareth, se Dawn nem birt Rickekkel...en azert a csapat helyeben a dokit mindenkeppen magammal vitetnem:) az amugy is el akart menni a korhazbol...