nekem az nem tetszett hogy a vörhenyes letudja röhögéssel hogy nézi őket a tudós barátjuk szex közben. aztán mutatják a végén a flashback utolsó puzzlejét hogy a felesége, a gyerekei MEGHALTAK és őis épp öngyilkos akart lenni... ahhoz képest még hamar kiheverte a dolgot, nemrég óta mászkálhatnak együtt szóval a családja halála nem történhetett régen. oké férfi vagyok énis, tudom hogy vannak szükségletek, de ha életem szerelmét gyászolom nemhiszem hogy álló fasszal tenném ezt?
nekem tetszett a részvégi "csavar", végülis okosabb mint az átlag és ez segítette a túlélésben. mondjuk kicsi volt az esélye hogy pont egy ilyen naív katonát fog ki. nemhiszem hogy mondjuk a fosztogatókat ez meghatotta volna még ha hitelesen is adja elő.
a buszos felborulás meg undorító klisés, elkellett volna felejteni. és kigyullad a busz. érted. hálivúd bengbeng :)
ÉS MÉG ezt sem az üvegek okozták mint később kiderült - amit jumurdzsin rakott bele, így úgymond leveszik a válláról ezt a "bűnt" (ha belerakja ha nem akkor is megtörénik a baleset)
a reakció pedig érdekes volt, mondjuk "csak" lerobbant volna a busz, így érthető.