Conqvistador#7261
Én a hozzászólásokat olvasva megint azt érzem mint egy csomó sport és pc/konzol játék fórumon.
Itt panaszkodtok a semmire. Ez így szar ez úgy lapos ez nem elég szép ez nem elég jó hát hagy mondjam el rohadtul el vagytok kényeztetve.
20-30 éve tizede annyi se volt a választék semmiből.
Ha ilyen nagyon profik vagytok írjatok faszább forgatókönyveket és forgassátok is le a filmet.
Nyilván nem lehet az összes rész végig tökig kihegyezni de még így is az egyik legjobb sorozat az elmúlt évekből.
Ha ennyire nem tetszik sokatoknak akkor mért nem nézitek a Tv2 meg az RTL szennyeit azok még tizedannyira se szórakoztatóak és nézhetőek.
Nekem személy szerint nagyon tetszik a sorozat a laposabb részeit is belevéve. Egy teljesen más világba kalauzol minket ahol szerintem a 99%unk 1 hónapig se húzná ki élve. Muszáj bele drámai fordulatokat is belevinni még ha néha erős is. Gondolom még sok sok szereplő fog elhullani a közeljövőben és biztos lesznek olyanok akiket sajnálni fogunk. Aki ennél jobban meg tudná írni az jelentkezzen és besegíthet az egyik vadnyugati regényembe ötletekkel :D