The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A halál csupán a kezdet...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ez csak a mágiával felélesztett hullák ellen jó.
Hogyan elõzzük meg a zombiinváziót #1:
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Carolt felelõsségre vonta azért jogosan amiért közülük való embereket ölt meg akiken lehetett volna segíteni...
nem mindegy azért
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
REAL MADRID

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
REAL MADRID
Én Carolt nem küldtem volna el Rick helyében. Tett amit tett de akkor is ember. Inkább ölje meg Tyrese amikor rájön minthogy a zombik darálják le! Fõleg úgy hogy a járvány megtizedeli az embereket. Még bármit tudna segíteni.
Aztán persze szinte tutira biztos vagyok benne, hogy visszatér😊
Andreát is sokan halottnak hitték, meg Merle-t is azt visszatértek😊
Carol: Háááát... Carlt minden további nélkül felgyújtottam volna de a többi gyereknél persze hogy nem...
Rick: Megértem hogy érzel... Figyi... Ha Carl eltûnne, elintézném, hogy ne rajtad keressék...
Walking Dead paródia magyar hangalámondással
Rick viszont leszart mindenkit és elment farmerkedni, erre Carol kényszerpályára került, segíteni akart de nem volt ott a "vezér" hogy megmondja neki hogy mit tegyen és ezért beönállósodott és elkezdett saját (rossz) döntéseket hozni.
Mindez elkerülhetõ lett volna ha Rick nem fordul be hanem vállalja a fõnökséget.
Ha tudom vkirõl hogy nagy eséllyel hülyeséget fog csinálni és nem megyek elébe az egésznek hanem hagyom hogy megtegye akkor az kinek a hibája?
Másrészt meg valamilyen szinten védi is ezzel Carolt, mert így külön utat járva szerencsét próbálhat valahol máshol, "otthon" pedig Ty tényleg tutira kibelezné... 😄
legalább nem engedte el a kis függõ geci a táskát <#idiota>#idiota> nemhogy örültek volna darylék 😄D
egy megjegyzés: daryl és a többiek helyében a fekát ott helyben lelõttem volna, fegyverért nyúlt? WTF!!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szép...
Szóval szerintem elég korrekt volt a mostani rész, bár nekem a korábbiakkal sem volt gondom....
Ricket megharapja egy zombi. Szomorú búcsúzós jelenetek majd valamelyik közeli barátja (esetleg Carl) lelövi vagy õ lövi le saját magát...
A kicsapat pedig továbbindul a naplementébe... 😊
Sztem kitaláltak valami hasonlót hiszen ezt bármelyik évad végére belehet tenni. 😊 Ami meg közte van azt meg szépen kitalálják, amelyik ötlet elõbb jön...
Én azt nem bánnám ha pl egy évadban 4-5 rész csak arról szólna hogy pl megpróbálnak felkeresni egy olyan katonai bázist (Safe Zone) amirõl még a járvány kezdeti napjaiban halottak. Rickék vándorolnak + néhány jelenetben látnánk mi van a börtönben.
Nem lenne rossz ötlet...
Ennek ellenére azért az túlzás az a megjegyzés a sorozatra nézve, hogy az írók már maguk se tudták mit akarnak és, hogy csak szenzáció hajhászat volt az egész nyitva maradt és újra felmerült kérdésekkel...Nekünk tetszett az a lényeg és, ha nem is a legjobb, de mindenidõk 10 legjobbja közt ott kellene lennie.
OFF vége
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Párocska az elhagyott városban: remélem a srác is zombó-jutalomfalatként végezte, hosszú távon elég idegesítõ karakter lett volna! 😄 Carol: érdekesen alakult a sorsa, nem jut eszembe hogy lett volna példa rá hogy Rick valakit békésen elküld a csoportból, az illetõ pedig hallgat rá és lelép.
Amiket nagyon várok:
-Hogy kiderüljön ki etette a walkereket a kerítésnél.
-Governor visszatérése.
-Újabb rádióadás azoktól akiket Darylék hallottak a kocsiban.
Ezekre lehet hogy még kicsit többet kell várni, de az elõzetes alapján szép kis hepaj lesz a böriben a köv. részben. 😊
"
Hopefully,we've answered some concerns. The story ideas really are limitless- in fact,we've had several conversations about what a second and third season might look like. We've discussed ways to have characters recur and how to figure out limited arcs that don't infringe on our "self-contained" episodic mandate. Please remember, this format is just a SUMMARY of all the work we have done in the past nine weeks."
Egyébként neked úgy tûnt végig a hat évad alatt, hogy ez egy egész kerek történet, elejétõl végéig kitalálva? Ha igen, akkor az írók nálad elérték a célt végülis…
Rick és Carol megbeszélték a dolgokat, majd Carol útjai külön váltak ahogy látom...Talán még visszatér valamikor az évad folyamán.
Bob az italt választotta a gyógyszerek helyett😊)
ezenkívül tudtam, hogy a szõke srác és a csajszi nem fogják túlélni illetve csak a csajszit láttam holtan a srác eltûnt