banner

Fear the walking dead
- TWD testvérsorozata
  • Szolnokboy1
    A szünet óta nem néztem, de ma annyira unatkoztam, hogy fezárkóztam vele nagyjából.

Megnéztem a 9-12. részeket. Szarabbnál szarabb, idegesít. DE! A 12. rész annyira kurva jó volt, mint amennyire az összes többi szar. Ez volt a 2. Daryl-Beth rész. Azt nem értem, hogy ha ilyen karakterépítést és ilyen jól megírt jeleneteket (az ivós játéktól kezdve a legvégéig) tudnak prezentálni, akkor a többi miért egy kalap FOS???

A Kórlos részt majdnem kinyomtam, mert egyszerűen az a gyerek kikészít idegileg. Annyira drukkoltam a zombiknak, hogy egyék meg, üvöltöttem itt a szobában. Tyreese a kölykökkel szintén megérne egy faszkorbácsot annak, aki kitalálta ezt a felállást. Na meg a retardkommandó, akik megmentik a világot Amerika Kapitánnyal, meg a félkegyelmű doktor úrral. Baszdmeg, szétlőtte a mezőt, a kocsit, az eget, csak a zombikat nem. A kitörés óta nem tanult meg fegyvert használni? És még azt mondja, titkosított!!! Kihalt mindenki, ki előtt titkolózik??? Beszarás.

Az alapvető irracionális emberi viselkedést, következetlenségeket és a teleportáló zombikat már nem is mondom, mert felesleges...

A 13-at majd holnap, ma már nem akarom, mert sztem az is szar lesz, nem akarom, hogy elrontsa ezt a kellemes élményt, amit a 12. adott.