-
IXEMGabeo #6976 elemzés az epizódról...
Írtam korábban, hogy felidézte a régi tipikus Walking Dead-es hangulatot. Ez most megvolt itt rendesen ugyanis izgalom és dráma is kellőképpen el lett találva megtalálták a balancot. Ez a Rick féle bújkálós jelenetsorozat igen ötletes volt, komolyan drukkoltam neki és fogtam az arcom mikor az egyik bandita észrevette majd zajtalanul ki tudta nyírni:D
Én ilyen helyzetben nem próbáltam volna hősködni, hanem hasonlóképp megpróbáltam volna kiosonni. Maximum, ha egyikük a fegyverét otthagyta volna azt lenyúltam volna szépen és kifutok...
Tetszett és komolyan ötletes volt. A végén pont jókor érkeztek Michonnék...
Abraham Ford igen szépen bemutatkozott ahogy a zombikat legyilkolta pár sec alatt, nagyon badass volt. Viszont amikor megálltak Glenn miatt akkor eléggé hiú és ostoba volt, hogy leállt vele verekedni pusztán azért, mert az éppen Maggie-t elvesztő Glenn képtelen volt hideg fejjel gondolkodni. Ez a Washingtoni szál kissé hirtelen jött a képbe, de úgy voltam vele rendben végre van cél, hogy a világot megmentsék.
Viszont a tudós akkora degenerált állat volt, hogy ott komolyan fogtam a fejem. Ezt a jelenetet bitang mód elbaszták ott szöszmötölt a fegyverrel a marhája a kocsitól nem fut el a hülye és elkezd lövöldözni és persze kilövi a tankot:DDDD és ettől az alaktól várják, hogy megmentse a világot, így nem lesz semmi belőle...Aki nem ért a fegyverekhez annak nem való a kezébe pláne nem az egyetlen katonai jármű előtt...hát istenem...Miután ez megtörtént Fordék is úgy voltak vele, hogy kocsi nélkül nem nagyon jutnának előrébb így inkább Glenn célját (buszhoz való eljutást) tartották fontosnak...Elindulhattak volna előre is, de mivel a baromarcú faszjankó debil tudóska is a busz felé akart menni így Fordnak se maradt sok választása. Erre az Abrahamra később kíváncsi leszek végre van valami tökös karakter Dixon óta...Rositát katonai cuccban ott helyben leszopattam volna olyan dögös az a csaj:D
Michonne: Talán először lehetett látni rajta, hogy felszabadult és igen intenzíven kinyílt(de csak Carlnak)... amikor belépett a "gyerek"szobába ahol feküdtek a holtak ott szerintem előjöttek benne a rossz emlékek miképp halhatott meg az ő családja...Kezdik érzelgőssé tenni csak nehogy ez vigye el őt később.
Voltak még furcsaságok pl:->
Len-t, aki Rick feje fölé feküdt be az ágyba megölte a társa megfojtotta...Nem tudom mennyi idő telt el, de fel kellett volna kelnie zombiként...Na most akkor hogy is van ez?
Másik furcsaság természetesen Fordék jelenete volt és a tudóska manővere...de azt már kifejtettem...
Következő epizódban végre Darryléket fogják mutatni és ahogy láttam 1 hónap fog eltelni:O