IXEMGabeo#6495
És kit érdekel a többség? A többség szava, a birkák egymás utáni sorakozója nem mindig célravezető. Ha 10 emberből van 1, aki bizonyítani tudja ellenpéldákkal az állításait akkor a maradék 9 annyira meglepődik, hogy hirtelen ahhoz az 1-hez pártol át és elkezdik őt követni, majmolni stb...
Nehogy már az legyen a "selejtes", aki más véleményem van és, aki nem hajlandó követni a tömeg példáját, csak, mert nincsenek meg neki az "ösztönei". Az emberek magasabb fejlettségi szinttel rendelkeznek, mint az állatok. (René Descartes: Gondolkodom, tehát vagyok. Ez a kedvenc mondásom volt mindig is). A tudatuk sokkal kiforrottabb és számtalan eseményt befolyásolhatnak döntéseikkel. Ha az érzelmi kötődést, a befolyásoltságot és a teljes függőségeiket (ez sokrétű) elhagynák, nem a félelmek vezérelnék őket akkor pofonegyszerű lenne az élet.
És ráadásul most beállítasz haxororral együtt egy klinikai esetnek holott teljesen normálisan leírtam a véleményem a témával kapcsolatban...Ösztön a faszom az volt egyedül érzelmi kitörés, de erre már csak ilyen reakciót lehetett adni.
OFF vége, illetve jó lenne privátba átvinni a beszélgetést, mert már engem zavar, hogy szétoffolunk egy zombis témát