banner

Fear the walking dead
- TWD testvérsorozata
  • Austin Bailey
    na sikerült végigolvasnom az összes kommentet. Remek hogy mindenki így
    összevezsett. A bigbanget nem szeretem, és ettől nem fogm magamt szégyellni.
    Viszont én ettől a résztől rohadtul kiakadtam. Mégpedig rögtön az elején. Glenn meg még páran ott ássák a sírokat, és elhangzik, hogy 12 halott van, vagyis az első jelenet alapján azt godolnánk, hogy legalább eltelt 2-3 nap, erre kiderül, hogy ugyanabban a pillanatban vagyunk, ahol a múlt héten befejeztük, és Rickék ott drámáznak a hullák mellett. Ez nagyon érdekes ahhoz képest, hogy a két elkülönítés az indolklás szerint csak elővigyázatosságból történt, és nagyjából 20 percel korábban Tyreese vígan besétál egy csokor virággal a karanténba. Ha emellett lett volna még 12 beteg, akkor közel sem lehetett volna ezt megtennie és Carol húzásának sem lett volna értelme. Így az egyetlen magyarázat az marad, hogy az alatt az idő alatt, amíg Tyrees észreveszia hullákat, és mindenki odamegy 12-en megbetegednek és meghalnak, és ez pedig egy cseppet sem rémisztő, hiszen Glennék nem rémültek voltak, hanem törődöttek.
    A másik verzió, hogy ez egy összecsapott végigoondolatlan szar húzás volt, és nincs itt semmi komolyan kitalálva