banner

Fear the walking dead
- TWD testvérsorozata
  • The Protector
    Rengeteg ember nem hajlandó feliratosan filmet nézni.Haverokkal megyünk moziba,húzzák a szájukat ha feliratos,sőt van aki be sem ül.

A walking ról.

Soha nem nézek sorozatokat.Utálom a sorozatokat mint a szar....komolyan,nem vagyok halandó ezeket a fosokat nézni.Tavaly volt időszak,hogy sokat kellett itthon lennem,untam magam.Hát nekiálltam nézni a walking dead-et mert az volt az egyetlen ami érdekelt is,meg a nyomozós szarságokat rühellem nagyon.Megnéztem az első részt,aztán kapásból még4-et annyira megtetszett.Aztán rövidesen lenyomtam mind a 3évadot.Szeintem nagyon jó kis soozat lett.Shane karaktere lenyúgözően tetszett.Igazi geci:)Rick,Michonne is a kedvenceim de a legjobb Daryl,Carlt meg nem szeretem egyáltalán.Az első 2évadon látszott,hogy nagyon low budget,mostana viszont pakolják bele a pénzt és sokkal durvább lett illetve több speckó dolgot tudnak benne megmutatni.A 4. évad is eddig nagyon jó,de félek attól,hogy túl sok CGI-t akanak alkalmazni.Szerintem nem ide illik és ami eddig volt CGI az gyenge volt.
    Továbbra is maradok Walking Dead fan.

Van egy sorozat ami szintén felkeltette a figyelmemet.Beaking Bad.Hamarosan kórházba kerülök és 1hónapig kell feküdnöm,lehet akko annak is nekiállok.
    Üdv mindenkinek.