banner

Fear the walking dead
- TWD testvérsorozata
  • Mirk
    Lesz még ennek a sorozatnak olyan része, amelyben legalább egy pici logika van? Értem én, hogy már a kezdetektől teljesen logikátlan emberi döntések hadával szembesültünk, de ezek az új része már ütnek.
    - A nap 24 órájában 20 zombi támasztja a kerítést. De nem menne oda senki, hogy egy kihegyezett kampósbottal kiszúrja a szemét, ahogy szokták, csak akkor, amikor már majd kidől a kerítés. persze vannak most, vagy negyvenen, de csak hatan mennek ki.
    - természetesen az egyetlen mód, hogy elcsalják őket a kerítéstől az, hogy az összes élelmet feláldozzák nekik. Értem én, hogy úgyis meghaltak volna a sertések a betegségtől, de nem lett volna jobb levágni őket és besózni a húst későbbre?
    - Miért nem mennek ki a tetves autókkal és mennek át háromszor az egész bagázson?
    - Olyan fasza kis sáncot barkácsoltak a kapu elé, nem lenne tök jó a kerítés mentén végig kirakosgatni a kis karóbarikádokat? Vagy értem, akkor a zombik nem tudnának hozzáférni a kerítéshez, igaz.
    - Apokalipszis most, de persze a gyerekek nem tanulhatják meg megvédeni magukat a közvetlen veszélyt jelentő zombiktól, nem ez titkos harcművészeti oktatás nem juthat egy felnőtt fülében sem. Hiszen melyik szülő szeretné, hogy a gyereke képes legyen megvédeni magát a zombiktól?
    - Vagy attól félnek, hogy szegény csemetéknek nem lesz "rendes" gyerekkora? Igaz, az emberiség történetének nem tudom hány millió gyermeke, akiket arra neveltek, hogyan öljék meg a szomszéd falu/város/ország ÉLŐ embereit, nyilván nekik is milyen rossz volt.
    - A feka csaj meg ahelyett, hogy előkapta volna a kardját és három másodperc alatt levágta volna azt a két zombit, inkább nekiállt velük birkózni, hátha őt is megeszik.
    - Farmerkedni is csak a csúcsvezér fog, a többi húsz ingyenélő meg lógatja a lábát a cellákban.
    - A lopakodó zombikról már írtatok.

Annyira várom már, hogy végre elmenjenek ebből a börtönből... ameddig utazgattak, addig legalább történt valami, de itt csak olyasmi történik amitől megőrül az ember.