Austin Bailey#5143
pedig szerintem annál ütőseb jelenet nem volt, amikor Sophia kijött a pajtából. Mellesleg nagyon durva volt az egész évad, hogy mindenki azt gondolta, hogy ez csak egy kis közjáték lesz (tekintve, hogy a korábbi részekben nem volt ilyen sokáig függőben valakinek a sorsa) erre az egész évadot befolyásolta. Én egyébként a farm után azt vártam, hogy jön tovább a road movie, ehelyett állandóan a letelepedést erőltettek. Nekem amúgy a 3. évadban az is fura volt, hogy soha nem akartak a börtönből beköltözni Woodburybe, pedig minden szempontból élhetőbb volt. Aztán a végén még a többiek költöztek a börtönbe, ami addigra amúgy védelmileg sem volt már optimális, mivel a kerítések szét lettek törve, az őrtornyok meg szétlőve. Főleg nem értem, hogy miért nem mentek mindannyian Woodburybe, amikor a Kormányzómak összesen 2 embere maradt, és azokkal is lehúzott valahova. Most akkor otthagytak neki egy üres várost, és beköltöztek egy börtönbe, amit nem lehet védeni, és amúgy tele van járkálókkal a lezárt járatokban. Amúgy az is érdekes, hogy Michonne kardja még mindig éles, miközben legalább egy fél éve napi szinten csontokat meg ember tömörségű anyagokat vág vele szét. Azért kicsit kicsorbulna szerintem