banner

Fear the walking dead
- TWD testvérsorozata
  • precision
    nekem semmi bajom nincs ezzel az évaddal... az előző évadban szappanoperáztak a farmon, itt meg legalább bemutatják az igazi embert, aki simán elhajt egy bajbajutott mellett az úton :) mert ez a valóság, ez nem egy mese ahol 100% pozitív és 100% negatív karakterek vannak

Rick "jó ember", de vannak hibái, ami emberivé teszik őt (Shane már patkányabb volt, de őt is lehetett "szeretni")

jön a Governor aki egy "árnyalattal" rosszabb mint Rick de pont elég ahhoz hogy ő legyen a főgonosz :)

én még mindig azt mondom, hogy ez egy AMC dráma elsősorban, és másodlagosan zombi hent film és képregény adaptáció, vagy legalább is nem ez a fő csapásirány

Rickéket meg tudom érteni... nem akarnak megint útra kelni a bizonytalanba, tetszik nekik a börtön, egyezkedni is készek, ha hajlandó lenne rá a másik fél... de ha kell szembe szállnak és gyilkolnak is, hogy megvédjék magukat és a helyet ami biztonságot jelent nekik... nincs ezzel semmi baj, törtek már ki háborúk kevesebbért is a történelem folyamán... ilyenek vagyunk, egy részünk még az állatvilághoz tartozik :)