"Ebben is van valami, de ott voltak a katonák, mindegyik kezében ott a fegyver... "
azt mondod, hogy van benne valami, de mégis rákontrázol. minek vennének el tőlük egy nagy valószínűséggel üres fegyvert? ha tele is a tár, nem sokáig elég. meg ezek zömében civilek, szerinted tudnának normálisan lőni azokkal a fegyókkal? te például tudnál? nem. eltalálnál mindent, csak a zombit nem. nem olyan egyszerű lőni azokkal, mint a filmekben. a katonai központokban meg a rendőrállomásokon pedig el vannak zárva a fegyverek sztem nem olyan könnyű hozzájuk férni.
"Amerikában nem 1 fegyverüzlet sokkal egyszerűbb lenne oda bejutni "
mivel már kábé 2 hónapja tart a zombiláz, nem gondolod, hogy a fegyverboltokat már az első héten kiürítették? De amúgy már említettem itt, hogy a képregényben onnan "vásárolnak be."
ha nagyon hibát akarunk keresni, akkor én az internet hiányát hoznám fel. az internet túlélne egy atomháborút is, a zombikat meg aztán pláne. de senkinek sem jut eszébe azon kommunikálni, megnézni, hogy hol van biztos zóna, túlélők, stb. ez mondjuk minden zombis filmben hiány, nem egyéni dolog a walking dead esetében. ez bizonyára azért van, mert az internet igencsak megkönnyítené a szereplők dolgát, és nagyon felgyorsítaná az eseményeket. :)