banner

Fear the walking dead
- TWD testvérsorozata
  • stargatelost
    Most vittem végig egyben az öt részes The Walking Dead játékot, és OMG nem találok szavak. Elképesztő volt. Nem gondoltam volna, hogy ennyire elkap, de a karakterek, a sztori, a hangulat, a zene, annyira el lett találva, hogy csak "faltam" a játékot.

Én sose szerettem az ilyen klikkelgetős játékokat, így fenntartásokkal kezdtem el, de itt lényegében nem is erről van szó. A játék erőssége abban rejlik, hogy ténylegesen én alakíthattam a történetet. Olyan brutális élet-halál döntéseket kellett meghoznom, hogy el se hittem. Például van, hogy két karakter között kell választani, melyik maradjon életben, és utána ő marad veled akár több részen keresztül. A rengeteg válaszadási lehetőség is alakítja a sztorit, attól függően viszonyulnak hozzád a társaid, miket válaszolsz egyes szituációkban.

A cselekmény elképesztően pörög, rendkívül izgalmasra sikerült megírni a sztorit, brutális csavarok vannak benne (a sorozathoz nincs köze, a képregényt veszi alapul ez is). Kedvencem a második, és a negyedik rész
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a kannibál család a farmon nagyon durva volt, meg ahogy láb nélkül levánszorgott az egyik társunk. Crawford a negyedik részben megint csak tátva hagyta a szám. A megharapásunk is brutális fordulat volt, és a vége basszus, rendesen megkönnyeztem.

És a jó hír, hogy lesz "második évad"!!!!!!! Már alig várom.

Nyomjátok végig, aki még nem játszott vele, lényegében nem is játék, hanem mintha egy sorozatot néznél, amit közben te magad alakíthatsz. Ne hagyjátok ki! :)