Aszrian17#3802
SPOILER HOZZÁSZÓLÁS---------------
Na megnéztem én is. Hát kegyetlenül jó volt ez a 2 rész.
Eddig is imádtam Merlet. De most már nagyon erősen vonzódom hozzá.
Nagyon remélem hogy nem hal meg. Mert az felérne egy kibaszott erős karakter kiiktatásával "remember shane" aki ráadásul 5*-os.
A feka vadászatban én is szívesen részt vettem volna. Bántam hogy végül nem sikerült megölnie. De megvigasztalt, hogy elkapta azt az embert akit a legjobban gyűlölök --> Glent
Aztán most ebben a részben a kínzásnál, már tisztára ordibáltam hogy bazzeg Merle vág már át a sárga torkát. Erre egy zombit küldött rá amit az tök lehetetlenül kinyírt. Jah persze XD a rizsevő meg a zombi 1-0
Rick egyre jobban ellenszenves nekem, a kormányzó meg egyre szimpatikusabb. Nem gonoszabb ő rick és a csipetcsapatától.
Ő is túl akarja élni ezt az egészet mindenáron + meg akarja gyógyítani Pennyt a kislányát. Bár lüke volt hogy a kígyót nem engedte becsúszni Meggi lukába
Rohadék Rick majd a testvére ellen akarja uszitani Darlyt aki eléggé meg fog lepődni, és remélem hogy a vér nem válik tényleg vízzé.
Glent már meg kéne ölni, mert egyszerüen hányingerkeltő szinész.
Remélem én is hogy nem ölnek meg 4-en mindenkit, az elég gagyi lenne.
Részemről undoritó amit Merle ellen elkövetett az egész bagázs.
Otthagyni valakit a háztetőn mert ellenkezett valami ostobaságon és összeverekedtek? + Glen egyből ráfogta a fegyver pedig Merle letette és még azt sem engedte meg hogy láthassa a testvérét? (szemét)
Én azt mondom hogy halál az egész bagázsra XD bár tudom nem fog megtörténni mert ez is egy igazságtalan amcsi sorozat.
Az lesz hogy Merlet megölik, a kormányzó lelécel + minden kis csipet harcos, néhány karcolással megússza. Áhhh szar ez