banner

Fear the walking dead
- TWD testvérsorozata
  • böröczk
    Ez milyen érdekes, nekem pont az ellenkezője jön le a viselkedéséből.

Végig érezni körülötte a feszültséget, sunyi, mézes-mázos, még a kis szemüveges Harry is vágja a jelenlétében a fejeket, hiszen nincs választása, vagy "kiszolgálja" a tudományával, vagy ő is az akváriumban végzi (gondolom).

Az a fószer abnormális, és tipikusan megy az a bosszantás, amikor a galád főmufti átvágja hőseinket, akik naivitásuknak hála (lásd Andrea) be is veszik mind egy szálig (itt kivétel Michonne, aki hála égnek levágta a dörgést, de megint csak fájdalom a nézőnek, hogy még egy ilyen sziklaszilárd, néger szamurájharcos sem képes felnyitni naiv hősünk szemét, amikor 8 hónapig irtották közösen a zombikat, maximálisan egymás bizalmába férkőzve.
    Naiv hősünk rezzenéstelenül a vadidegen Apokaliptikus Paradicsom bosszának oldalát pártolja.
    A néző viszont tudja, hogy mézes-mázosság, az apokalipszisbéli paradicsom csak álca, és már szétpattan az ér a homlokán, mikor esik le végre naiv főhősének a tantusz.

Amúgy a pacák zseniálisan játszik, jellemének "leleplezésére" szolgáló pár hint, pl az utóbbi részben is:

SPOILER
    Penny fésülgetése, az egész jelenet, zseniális.
    A pankráció nekem kissé hiteltelen, mert nem igazán tudom elképzelni, hogy egy ilyen világállapotban MINDEN ember így fogadná azt a látványt.

Vagy a korábbi akváriumban tárolt kedves arcberendezések.

Apropó, ezekről tud valaki valamit? Az spoilerben légyszi jelezze nekem, már nagyon régóta foglalkoztat.