banner

Fear the walking dead
- TWD testvérsorozata
  • rooney8
    ma zombisat álmodtam :D

a házunkban voltunk, ami egy külvárosi családi ház és annak is a felső emeletén. lent biztonsági zár volt, így elég strapabíró volt a zombikkal szemben. pár ember társaságában voltunk, és épp arról beszéltünk, hogy kellene valami vészkijáratot csinálni, ha ne adj isten valami gubanc lenne... meg is csináltuk, köteleket kötöttünk az ablakba, 1gy ha gáz volt, ott gyorsan el tudtunk surranni.
    aztán később egyszer csak kiáltásokat hallottunk kintről, kinéztünk az ablakon és egy ember volt, akit üldöztek a zombik, gyorsan lementünk és beengedtük... nagy hiba volt, mert ezután özönleni kezdtek a zombik, amit már a lenti biztonsági ajtó sem bírt ki, ezért menekülésre kényszerültünk. még szerencse, hogy megcsináltuk a vészkijáratot, gyorsan le is ereszkedtünk... elfutottunk a közeli erdőbe, ahol egy ideig tanyáztunk, aztán hirtelen képvágás és az erdő közepén lévő "zombibunker"-ben találtuk magunkat... egész biztonságosnak tűnt, fegyveres őrök voltak, szögesdrótos kerítések stb... a bunkerben volt egy tesco () is, a bajtársaimmal épp bementünk, hogy bevásároljunk... aztán megszólalt a riasztó és bemondták, hogy a zombik elárasztották a környéket és mindenki készüljön fel a harcra... mindenki keresett magának valami jó kis fegyvert (gondolok fegyver alatt, pl. baseball ütőre, vascsőre... stb.) én is valami vascsövet találtam, aztán odaálltunk az ajtókhoz és vártuk a zombikat. később meg is érkeztek,én álltam szinte legelöl rá is b*sztam egyet egy zombira, de mintha mi sem történt volna... elfutottam és kerestem egy jó hosszú kést és azzal tértem vissza. ezzel már rendesen tudtam irtani a mocskokat... mindent elleptek a zombik, lángokban állt minden, ekkor már kimentünk a szabadba, megtaláltam a barátaimat és együtt henteltük a zombikat... a végén még volt valami izgalmas, de sajnos már nem emlékszem rá :( :D

na hogy tetszett?
    mint álom jó volt, de azért a valóságban nem akarom ezt megélni :D