banner

Fear the walking dead
- TWD testvérsorozata
  • Valezius
    Én is most fejeztem be. Nem tudom mikor kezdtem, kb 1 hónap volt a 19 rész.

Néhány hülyeség a spoiler mögött. Muszáj kiírnom magamból :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Rick tudja, hogy bezombulnak, és nem lövi fejbe Shane-t, hát gratulálok... Carl meg felemeli a pisztolyt az apjára, még az előtt, hogy Shane felkel. Mi az isten? Persze egyből fejbelövi, még egy grat.

A zombimészárlást így eltúlozni szerintem nagy hülyeség volt. De hogy ennyire idióták legyenek hőseink az fájdalmas. Nincs tartalék ellátmány a kocsikban, ha bármi történne. De még tervük sincs, ha menekülni kell, akkor hol találkoznak.

Szerintem ez a sorozat már az első évadban is unalmas volt. 3 részig volt érdekes a feszültség, utána már hiányzott nekem, hogy nem történik semmi. Vagy inkább az, hogy nem tart sehova a sorozat.
    Ha most az a terv, hogy itt élünk, akkor legyen védelem, legyen terv, hogy bejárkálunk a városba, legyen menekülő útvonal. Mindez érdekes lett volna, akkor is, ha nagyrészt csak egyhelyben ülnek.

Volt némi remény, hogy majd a 2. évadban történik is valami, de 5,5 részt csak azért szúrtak be a készítők, hogy a félévad záró érdekesen érjen véget. Annak az 5,5 résznek igazából nem volt értelme. Számomra érdekesebb volt a következő 6 rész, de realistábban is le lehetett volna zárni.

Amit igazán értékelek, hogy elgondolkodtat, hogy én mit csinálnék. De ez nem a sorozat előnye, hanem kiprovokálja azáltal, hogy mennyire hülyék a szereplők. Limitált töltény mennyiségnél persze, hogy lőgyakorlatot kell tartani.
    Mert az fontosabb, mint mondjuk megtanulni íjászkodni.

Egy karaktert kedveltem igazán Otist...