banner

Fear the walking dead
- TWD testvérsorozata
  • Kaplan
    Nekem hiányérzetem van. Eddig védtem a sorozatot, mert tetszett a drámázás. Úgy érzem egy kicsit elkapkodták ezt az epikus harcot. Az, hogy mindenki össze-vissza rohangált autóval körbe-körbe majd tényleg boldog-boldogtalan 100%-os pontossággal osztotta a headshotokat. Szerintem bántóan nagy pofátlanság volt. Viszont Rick karakterfejlődése nagyon tetszik, a családot pedig tényleg jó lenne ha már megcsócsálná valami baszott zombi, de tőlem elmehetnek a félelemtől álmukban is. (Ahogy a World War Z-ben le van írva, hogy rengeteg ember feladta a küzdelmet álmában.) Én már régóta tervezem, hogy elkezdem a képregényeket és az első három kötet már elérhető magyarul is!

Minden esetre talán egy kicsit hatásosabb és összeszedettebb részt vártam így szezonzárónak. Egy picit katyvasz volt, nálam a múltkori rész volt az évad csúcspontja. Sajnos a sorozat különböző események megmagyarázásban vagy az okok felkutatásában tényleg nem brillírozik. Viszont a karakterfejlődés rendben van majdnem minden téren! :)