banner

Fear the walking dead
- TWD testvérsorozata
  • Fenrir
    Nekem is pont ez a bajom. Van 1-2 szereplő aki csak statiszta ebben az évadban.

Sophia anyja: egy nulla, számomra teljesen érdektelen, még a lánya elvesztése sem volt annyira élethű mint amikor Andrea a saját húgát lőtte le

T-Dog: volt pár jó mozzanata az első évadban, de azóta ugyancsak nulla. Legnagyobb alakítása, hogy az évad elején majdnem elvérzett egy karcolásban. Azt várom, hogy Merle hátha megint feltűnik, talán akkor T-Dog-ot is leveri a víz.

Carl: belőle még lehet valami, vannak jó meglátásai és lőni is tanítgatják

Lori: no comment, a legvisszataszítóbb karakter

Andrea: jót tett neki, hogy Shane felkarolta, érdekes a karaktere. Már csak olyan pisztolyt kéne adni neki ami legalább vaktöltényt is lő, mert a pajtás jelenet eléggé lehangoló volt.

Daryl: jó arc, igazi túlélőtípus és nem fél bemocskolni magát

Dale: idegesítő karakter, vagy éppen áskálódik vagy hülye fejeket vág, csak azért érdekel mert hátha egyszer Shane-t rossz kedvében találja és az bever neki egyet.

Rick: kemény tud lenni ha kell (lásd Sophia lelövése), de hiányzik szerintem neki, hogy ő is elveszítsen valakit mert így túl sokszor tűnik puhánynak

Shane: az igazi túlélő, a módszerei néhol brutálisak, de nagyon sokszor igaza van, ő jobb vezető lenne mint Rick

Glenn: semleges karakter, semmi jó alakítása nem volt, kivéve a kutas jelenetet :)

Hershel bandájából, talán magát Hershel-t és Maggie-t kéne megtartani, a többiek statiszták. Mint lentebb is írták a szőke csaj nagy érzelmi mélypontja kb kutyát nem érdekel, konkrétan azt sem tudom, hogy hogyan hívják.

Szóval akit érdemes lenne megtartani az: Shane, Rick, Andrea, Carl, Daryl, Dale (egy orrbaverés erejéig), Hershel, Maggie

A többit simán meg kéne etetni a zombikkal.