banner

Fear the walking dead
- TWD testvérsorozata
  • Szolnokboy1
    Az utolsó rész újabb mélypont volt, lenyomta még a kutas részt is. Hogy miért? A biztonság kedvéért spoilerbe rakom:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Újfent semmi értelme nem volt a résznek, nem haladtunk az ég világon sehova. Mentek egy kört, a két sün összeverekedett a nagy semmin, mert ugye már megint Shane-nek van igaza, nem hiszem el, hogy nem tudják belátni. A másik díszmadár meg gondolkodni akar egy éjszakát a semmi kellős közepén. Gratula az íróknak #1. A másik szálon egy roppant érdekes karakter öngyilkos akar lenni, akit most láttam szerintem először, bár lehet, hogy a háttérben mutatták már 1-2x. Kit érdekel, most őszintén? Az sem igazán érdekelne, ha az original csapatból akarna valaki öngyilkos lenni, mert annyira jellegtelen mindenki, pláne nem egy 20-ad rangú karakter... Gratula az íróknak #2. A hab a tortán a csodálatos párbeszédek és konfliktusok. Az egyik női szereplő számon kéri a másik női szereplőt, hogy miért nem főz meg takarít. MOST KOMOLYAN?? Ebből lesz konfliktus egy posztapok sorozatban?? Gratula az íróknak #3. Ezek az írók vagy segghülyék vagy profi trollok, nem tudom.

Az évad végéig még kihúzom, ez már nem lesz jobb szerintem.