-
Én azért valami komolyabbra számítottam,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mint két személyes élményen keresztül bemutatva, hogy miért nem fogadunk be idegeneket. Bár attól lett hangsúlyosabb, hogy nem idegen volt és gyerekek is állatok lettek.
Összességében mégis olyan whatever érzésem volt a rész vége után.
Most nézem, hogy kettő, azaz kettő rész van hátra az évadból. Ehhez képest kb. ami történt az évadban eddig, az finoman szólva nem túl sok.
A fair körüli események, hogy menni kéne és az, hogy Kingdom hanyatlik.
Megtudtuk, hogy a diplo kapcsolatok megszakadtak és M. nagy víziója az együttélésről semmis.
Megtudtuk, hogy Maggie lelépett, de aztán semmi több. Se a miért, se a hogyan, se semmi. Még flashbackben sem. Daryl szakítása sincs nagyon kifejtve, hogy miért a vadonban bohóckodik. Carol és a Király együtt csapatják. Meg néhány egyéb mellékszereplőről is van ilyen-olyan beszúrás, pl. Enid. Már nevét is úgy kellett előkaparni a fejemből...
Promózták az új sétálós bandát, mint valami félelmetes valamit, ehhez képes Negan bandája fényévekkel erősebb volt. Eugen árulása nélkül, ha összetalálkoztak volna úgy darálták le volna őket, mint a szart. Volt velük egy kis akció, de ennyi. És kiírtak egy főbb mellékszereplőt. Nagy ügy. Henry áthelyezte a HQ-t és most love az új banda csajáért.
Ok, jött az új kis csoport, akit behoztak. Új mellékszereplők a régi helyett.
Negan szánalmasan keveset volt "vásznon" még a saját részével együtt is. Hatása eddig 0 a nagy összképre.
Rickről és a kukás csajról SEMMI. Csak úgy elmentek valahova, heli, egy másik banda, de X év után is a nagy semmi.
Morgan is elment valahova, de már arra sem emlékszem, hogy erről mi volt a történetbe írva.
De ennyi. Ennyi. 14 (!) rész után.
Azt veszem észre magamon, hogy évadon belül két rész között is néha kiesnek dolgok, annyira jelentéktelen. Nem szar, csak amolyan "Ok, felőlem" szinten van az egész sorozat. Vacsora közben nézni elmegy, de egészen más, mint amikor mondjuk egy 'AAA' sorozatot néztem régen, ami mai napig etalon nálam.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.03.19. 10:28:47