12301
banner

Fear the walking dead
- TWD testvérsorozata
  • Darthmushroom
    tényleg az elég érdekes száll lett volna
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    remélem Lydiából komoly szereplő lesz nem csak egy egyévados valaki, maga a karakter is érdekes meg elég ügyesnek tűnik a kiscsaj is aki játssza
  • Flamer
    azert a terhesen szaladgalo mison elegge lol volt :D jokat nevettem azon a reszen.
  • IXEMGabeo
    es tetszett a romanca Lidiaval...amolyan keptelen szerelem...
  • IXEMGabeo
    nekem amugy o nem fog hianyozni, mert nem volt tobb a karaktereben...engem az bosszant, hogy nem a tigris fant irtak ki, hanem egy olyan szemelyt, aki kamasz lett, nagy potencial volt benne es kb a fel evad rola szolt erre megoletik...
  • molnibalage83
    Gya, bakker már az évadot sem találtam el, hogy mikor jött vissza kormányzó... Akkor az egész börtönt egy évaddal eltévesztettem...
  • IXEMGabeo
    dehogy is...a legregebbi kozuluk T. volt, aki a negyedik evadban tunt fel...
  • molnibalage83
    Nekem fel sem tűnt, hogy hosszabb volt.

A képregényben is azonosak voltak a "résztvevők"?
    Kicsit azt érzem, hogy a sok mellékszereplőt szándékosan ritkították, hogy az újaknak több idő jusson a képernyőn. Mert a kiírtak egy részének nagyon hosszú múltja van a 3. vagy mittomén hanyadik évadban tűntek fel, de a 9. évadban szinte kerekítési hibák voltak a történetben.

Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.03.26. 09:51:59
  • IXEMGabeo
    ezt en se ertem... arrol pedig semmit nem mutattak hanyan mentek be...es azt gondoltam, hogy ot is el fogja vinni nem is ertem, hogy nem
  • IXEMGabeo
    ez a resz utott, bar, akik lattak a kepregenyt gondolom nem lepodtek meg...nekem kollegam meselte, hogy ez varhato...

az eleje milyen kis nyugodt, csaladias volt a vegere pedig elszabadult a pokol:))) ja es 57 perces volt az epizod, remelem az evadzaro is annyi lesz
  • molnibalage83
    Ööö, izé, aztakurva.
  • bega82
    Mármint az
    északi határ kijelölés módjára gondolsz? Meg hogy közeleg a hosszú tél?
  • Darthmushroom
    Rész közben: elhívja az Afla a király, na mondom tökösek lesznek.. nem találják a moziba mondom ezaz, erre végülis tökösek voltak a készítők de még se úgy. igazából jó h a kismillió rész Henryre ment el. viszont nem tudom h tudott ennyi embert elrabolni a vásárról, még ha nem egyedül ment be akkor is
  • cassoneitaly

The Walking Dead 9x15 ~ Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

hdtv-sva, hdtv-afg, hdtv-rmx, 720p-avs, 720p-psa, 720p-rmteam

Időzítések J1GG4 jóvoltából:

WEB-DL --- [ HAMAROSAN ]

Jó szórakozást mindenkinek! ;)

Cassone
  • Konyigery
    Bár lehet még korai ilyeneket kijelenteni :D
  • Konyigery
    Jajj micsoda reflektálások voltak itt egy közeledő sorozat óriásra :DDD Azt kell mondjam sok mindent helyre hoztak a mai résszel. Ha ilyen lesz a végéig méltón búcsúzik ez a sorozat is részemről.
  • Seth
    Ujj, na ez a végén ütött :) Na de fel a fejjel... még 1 rész hátra van :D
  • IXEMGabeo
    Eugene es Tara kicsit tobbet szerepeltek, mint Enid, akinek volt 2 szovaltasa Henryvel, illetve megpuszilta Aident es ennyi...ezenkivul semmi...

Gabriel is viszonylag keveset szerepelt, de o azert ott volt parbeszedekben boven...
  • Darthmushroom
    mintha Carolos beszélgetésben kiderült volna h bűntudat miatt nem ment vissza utána se h nem találta meg
  • molnibalage83
    Enid is kerekítési hiba volt, ahogy Eugene és Tara is. Egyértelműen az új jövevényekre fókusztálak. Kb. 10 rész táján nyilallt belém az, hogy Maggie, Rick és fia is kb. rohadtul nem hiányoznak. Simán megy a show nélkülük.
  • IXEMGabeo
    amugy rohejes h Rosita mennyire el van tunve, kb nulla semmi...annyi volt a szerepe, hogy Eugene-al ok fedeztek fel eloszor a Suttogokat...aztan kb tenyleg ennyi a szerepe, hogy terhes...
  • molnibalage83
    Egy dolgot hagytam ki. Rosita terhes. Kb. ennyire volt lényeges eddig...
  • Count Adyn
    Elment Ricktátor cincognak az egerek :D
  • Dynamic
    Csak nekem tűnik úgy, hogy az utóbbi évadok egyre feministább irányba mennek? Pl. az utóbbi évadokban szinte csak női vezetők voltak/vannak. Maggie (Tara), Michonne, Alfa, Jadis, Amazonok, plusz a kisebb csapatok akik hozzájuk csapódnak, vagy a mostani részből Michonne ismerőse stb.
  • molnibalage83
    5 évig...? Mert 5 napot még megértek. Utána az jön ki, hogy meghalt, csak nem találtad meg vagy az, hogy önként vagy más körülmény miatt nem ment vissza.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.03.20. 14:37:08
  • Darthmushroom
    Daryl azért kiderült, Ricket (vagy az esetleges holtestét) kereste azért maradt a "vadonba".
  • stargatelost
    A Rick, Jadis, heli sztori majd a filmekben folytatódik (amiről mondjuk a bejelentés óta semmit nem hallani), ezért nem foglalkozik vele a sorozat.
    Morgan pedig a Fear the Walking Deadbe ment át, le is ment vele már egy évad.
  • Count Adyn
    Jah tökéletesen korulirja a whatever-feeling:) Főleg hogy egy nap van az american gods-al most, és hát a kontraszt erős minőségben:)
  • IXEMGabeo
    az uj mellekszereplok kozul is eddig, akinek szerepe volt az a nema csaj es a gondorhaju hegedus csavo...amugy nem egy nagy szam egyik sem...

Judithtol is tobbre szamitottam egyelore ot Neganhez kapcsoljak illetve Michonne lelkizik vele, de szerintem o akkor lesz kiteljesedve miutan kiderul mi lesz Michonne-al (mert mint tudjatok a no megkapta a Black Panther egyik szerepet igy tutira ki fog lepni a sorozatbol)
  • IXEMGabeo
    pont ez az erzesem van nekem is, hogy elment ugy egy evad, hogy nem ereztem tul sok katarzist...mi tortent kb?

Rick szervezkedett, Jadis begolyozott, Rick hidat epittetett, amit felrobbantott ehhez az vezetett, hogy elvitte ot a helikopter aztan pedig 5 ev ugras...Henry kioktatasa, Maggie elment, Eugene es Rosita bajba kerul elokerulnek uj "idegenek" zombi maszkban suttogva..., Jesus halala (ami megjegyzem az evad legjobb resze volt), Neganrol nem sok minden volt par eszmecsere utan megszokott majd visszament a cellajaba ahonnan osztja az eszt, aztan pedig elokerul egy kislany a suttogo csapatbol, akibe Henry beleszeret, Alfa feltunese es megismerese, Daryl harca Betaval, Michonne lelki megprobaltatasai...

Ok tortent par dolog, de ezekben a tortenesekben nem ereztem semmi katarzist, ennek ellenere ez mindenkeppen jobb evad, mint amikor harcoltak a Megvaltok ellen, de azert messze elmarad, mint amiket a sorozat elejen ateltunk
  • molnibalage83
    Én azért valami komolyabbra számítottam,

mint két személyes élményen keresztül bemutatva, hogy miért nem fogadunk be idegeneket. Bár attól lett hangsúlyosabb, hogy nem idegen volt és gyerekek is állatok lettek.

Összességében mégis olyan whatever érzésem volt a rész vége után.

Most nézem, hogy kettő, azaz kettő rész van hátra az évadból. Ehhez képest kb. ami történt az évadban eddig, az finoman szólva nem túl sok.

A fair körüli események, hogy menni kéne és az, hogy Kingdom hanyatlik.
    Megtudtuk, hogy a diplo kapcsolatok megszakadtak és M. nagy víziója az együttélésről semmis.
    Megtudtuk, hogy Maggie lelépett, de aztán semmi több. Se a miért, se a hogyan, se semmi. Még flashbackben sem. Daryl szakítása sincs nagyon kifejtve, hogy miért a vadonban bohóckodik. Carol és a Király együtt csapatják. Meg néhány egyéb mellékszereplőről is van ilyen-olyan beszúrás, pl. Enid. Már nevét is úgy kellett előkaparni a fejemből...

Promózták az új sétálós bandát, mint valami félelmetes valamit, ehhez képes Negan bandája fényévekkel erősebb volt. Eugen árulása nélkül, ha összetalálkoztak volna úgy darálták le volna őket, mint a szart. Volt velük egy kis akció, de ennyi. És kiírtak egy főbb mellékszereplőt. Nagy ügy. Henry áthelyezte a HQ-t és most love az új banda csajáért.

Ok, jött az új kis csoport, akit behoztak. Új mellékszereplők a régi helyett.

Negan szánalmasan keveset volt "vásznon" még a saját részével együtt is. Hatása eddig 0 a nagy összképre.
    Rickről és a kukás csajról SEMMI. Csak úgy elmentek valahova, heli, egy másik banda, de X év után is a nagy semmi.
    Morgan is elment valahova, de már arra sem emlékszem, hogy erről mi volt a történetbe írva.

De ennyi. Ennyi. 14 (!) rész után.
    Azt veszem észre magamon, hogy évadon belül két rész között is néha kiesnek dolgok, annyira jelentéktelen. Nem szar, csak amolyan "Ok, felőlem" szinten van az egész sorozat. Vacsora közben nézni elmegy, de egészen más, mint amikor mondjuk egy 'AAA' sorozatot néztem régen, ami mai napig etalon nálam.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.03.19. 10:28:47
  • IXEMGabeo
    erdekes es fordulatos flashback epizod volt, de sokat nem haladtak a sztorival...
  • cassoneitaly

The Walking Dead 9x14 ~ Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

hdtv-sva, hdtv-afg, hdtv-rmx, 720p-avs, 720p-psa, 720p-rmteam

Időzítések J1GG4 jóvoltából:

WEB-DL --- [ HAMAROSAN ]

Jó szórakozást mindenkinek! ;)

Cassone
  • Loki of a Down
    Ráadásul hogy bírják ki azt a bűzt...
  • IXEMGabeo
    szerintem ebayrol rendeltek massziv darabot
  • Konyigery
    Gondolta ha az esés nem majd a savas köpete megöli :DD Amúgy én csak azt nem értem hogy maradt egyben a maszkja? Az elvileg rothadó bőr amin még csúzlival is átlehet lőni nem? Erre múltkor kitérhettek volna hogy megfüstölik vagy valami ilyesmi amikor készítik.
  • RatBaG #12026
    amúgy azon jót röhögtem, hogy a benga állat hogy hajigálta darylt :DD
  • Flamer
    lol :D mondjuk igen. ha mar ti ugygondoltatok hogy tulelheto a dolog, akkor daryl miert nem tudta es miert nem nezett le?
    bar azert egy joliranyzott csulat leengedett a beta szajaba. :D
  • RatBaG #12024

nekem egyből ez a jelenet jutott eszembe:

mondom, biztos van ott valami kábeldob vagy ilyesmi, gyerünk daryl, menj biztosra! áááh!
  • Flamer
    lattam masik topicba hogy fixalni fogjak, de addig. anyway..
  • molnibalage83
    Igen, valami baj van vele. Egyes karakter soroknál nekem sem működött tegnap.