Bizonyos dolgokban egyetértek, de Negan szerintem továbbra is csak pusztán manipulál mindenkit. Ettől még az sem lehetetlen, hogy szépen lassan valóban meg fog törni, ő is csak egy ember. VIszonylag fiatalon meghalt rákban a felesége, aztán elszabadult a pokol a Földön és gondolom a kettő együtt már egy kicsit megpiszkálta az elméjét. Aztán az sem eredendően normális, amit ő tett (mindenféle szent ideológiától mentesen), egy idő után biztosan elkezd felemészteni.
Amikor először láttam Rick utolsó epizódját, akkor alapvetően én is elégedetlen voltam. Az volt a végén az első kérdésem magamhoz, hogy ennyi az elmúlt 9 év? De az utána napvilágot látott információkkal azért már kerekebb a sztori. Engem érdekel, hogy mit fognak kihozni a 3 filmből (bár első hallásra picit soknak tűnik). Valószínűleg megismerjük Commonwealthet, elvileg ők valami hatalmas, 50.000 főt számláló kolónia, gazdag felsőréteggel.
Inkább az anyasorozat hogyan továbbja foglalkoztat, ki lesz (egyáltalán lesz-e) olyan erős karakter, aki Rick helyébe tud lépni. Szerintem Negan most légüres térben mozog, a szenvedéseiből sokat nem ismertünk meg, elmanipulálgat, de nincs túl sok jövőképe ott, valamit kezdeni kell vele. Szerintem 'meg fog javulni' és elképzelhetőnek tartom, hogy viszonylag erős pozícióban lesz a karaktere, de még gőzöm sincs, hogy ezt hogyan tudják majd átvinni, szép feladat, az biztos.