banner

Fear the walking dead
- TWD testvérsorozata
  • botyika
    szerintem is carl halálával ment vakvágányra az egész. ami addig történt, bár már sokan akkor se szerették, szerintem még tűrhető volt. aztán carl halálától átment brazil szappanoperába a dolog. a legutóbbi évad végénél mikor életben hagyták negan-t (akit szépen teljesen hiteltelenné tettek, akárcsak a többi karakter hozzáállását neganhez) volt az utolsó előtti csepp nálam a pohárban. az idei évad meg gyakorlatilag egy teljes katasztrófa, negan méginkább hiteltelenné vált, az összes szereplő a liberális bullshitet nyomja, tele vannak a részek csöpögős romantikus semmiértelme jelenetekkel, stbstb. ez a sorozat pont attól tetszett, mert megmutatta mekkora nem létező kamu a liberális-demokratikus világrend, ahol a jók agyonverték, kibelezték a rosszakat, hogy nincs olyan hogy emberi jogok, csak olyan hogy az erősebb marad életben. most pedig ezzel az időugrással és rick szánalmas távozásával számomra a sorozat nézése is végetért. arról már nem is beszélve, hogy jadis karakterét is teljesen tönkretették. jesus pedig már az elejétől fogva irritáló. maggie is lemegy neganhez aztán megsajnálja. normális ember legalább kezét lábát eltöri, megkínozza, stb. gondolj bele ha neked a pasid, csajod, családtagod valaki szétveri bézbólütővel és utána lenne lehetőséged megölni, megkínozni, csak azért nem tennéd mert az ott pityereg neked? lol. minimum a végtagjait le kellett volna vágni meg pár kínzást elvégezni rajta, stb. egyszóval ez az amerikai álom szirup mindenki szeret mindenkit totál szembemegy az egész walking dead szellemiségével. szerintem a nézettség is be fog zuhanni most rendesen.