Whoaa, ne idegeskedj, árt a szépségednek :)
Azért nézem a sorozatot mert vannak évadok/részek amik jók, ez az évad olyan gyenge mint a farmos volt. Szánalmas jelenetekkel és szánalmasabb karakterekkel volt tele.
1. Hitlert jó párszor meg akarták ölni, olvass utána vagy nézd meg a dokumentumfilmet róla.
2. Michonne-nal az volt a bajom, hogy csak állt ott mint egy idióta miközben Rick-ék lövik a szemeteseket és meglepődik, hogy mögüle a szemetescsaj rátámad. Ha ez a jelenet neked oké akkor ehhez nem tudok többet már hozzáfűzni.
3. Kaotikus helyzet: már vagy 7 évad óta lövik a zomibkat és az élőket, ennyi idő alatt azért nem így kéne viselkedni.
4. Sascha: én azért kíváncsi lettem volna, hogy hogyan volt ennyire balf@sz, bár a Rosita-s baseball ütős jelenet után nem is értem, hogy mit csodálkozok.
5. Dwight akkor önként ment be a zárkába? Nem igazán úgy vezették fel, hogy ő most tárgyalni akar.
6. A bombás témát én fel sem hoztam pedig megtehettem volna.
Ha neked tetszett ez az évad akkor az legyen a te véleményed, nekem nem, ez pedig az enyém. Amúgy ahogyan látom, nem csak szerintem (usa nézettségi adatok) van lejtmenetben a sorozat.