banner

Fear the walking dead
- TWD testvérsorozata
  • molnibalage83
    Jó, hogy említed a the 100-ot. A 4. évag az 1-2-höz képest sehol nincs, de nem hittem volna, hogy a the 100 néha már jobban összerakottnak tűnik, a természettudományos nukus képtelenséget leszámítva - bár a zombi is az - mint a TWD. Már csak becsületből nézem. A régebbi évadokat is letöröltem, mert utoljára átpörgetve felidéztem ezt-azt, de soha nem fogom újra megnézni. Mondjuk a The 100-ot sem...

A FTWD az mennyire jó a korábbi TWD évadokhoz képest?

1. Igen, Rosita nálam az egész évad alatt azt hozta ki, hogy legszívesebben én rúgtam volna már fejbe...

4. Eugene ezen a téren tényleg érdekes, bár ő gondolom naívat hitt abban, hogy csodát tesz...

5. A dramaturgia sajnos megkövetelte ezt. Azt, hogy az adott teherautó mennyire páncélozott és lövésálló nem tudom. A puhaköpenyes lövedéket nem tudom, hogy mennyire állítja meg. A feltartott középsőujj sajnos kellett a készítők szerint...

6. Igen, ő meg azért idegesítő, mert ő is hülye és sajnos a színész egy tehetségetelen pojáca. Amíg mellékszereplő volt és vagdalkoznia kellett, addig ez nem volt gond, de a szerepe sajnos túlnő a nő színészi skilljein...