banner

Fear the walking dead
- TWD testvérsorozata
  • eddaniel
    Sokat elmond az utolsó két-három évadról az, hogy amikor Sasha előtört zombiként akkor meglepődtem, pedig amikor vizet kért akkor már tudtam, hogy beveszi a mérget. Hogy miért lepődtem meg ? Mert annyira másról szól már a sorozat, hogy el is felejtettem hogy aki meghal átalakul. És ezt teljesen komolyan írom, még filóztam is, hogy mit használ Rick-éknek az ha Ő megöli magát, és nem jöttem rá amíg elő nem tört. (Természetesen Neganéjt nem tudta megharapni hiszen csak nem pazarolnak el egy ilyen jól felépített főgonosz karaktert, aki a segítségére sietett azt viszont rögtön széttépte a csajszi) Egyébként már nem is várom Negan halálát, legyőzését, akik ilyen hülyék mint rick-ék azok megérdemlik a sorsukat. Azt nem is vártam, hogy a főgonosz elpusztul, hiszen még jósok évadot el kell készíteni, de hogy a harcban alig halt meg valaki a megmentők közül, az nevetséges volt. Ezekután talán furcsa lesz, de nekem mégis tetszett ez a rész , talán mert a többi olyan értékelhetetlen volt. Várom az októberfesztet, majd meglátjuk ...