Az a furcsa helyzet áll fent nálam, hogy ugyan tartalmilag jó volt vagy lett volna ez a finálé, de egyébként valami borzalmas volt ez a rész.
Gyakorlatilag az egész rész alatt azt éreztem, hogy kivágtak fontos részeket belőle.
Lehet azt mondani rá, hogy meglepő fordulatok, de szerintem ezek nem azok voltak, inkább elfuserált fordulatok mert kb az összes kidolgozatlan és a semmiből jött.
És úgy, hogy még csak nem is utaltak rá.
Ennyi erővel egy rohadt nagy stealth zombi tumultussal is feloldhatták volna a végét, mert azt legalább is nagyon tudnák megalapozni, ennek ellenére a részben történt kettő "nagy" fordulatot igenis lehetett és kellett volna.
Egyébként az is vicces, hogy mennyire nem jutott idő normálisan bemutatni hiltopot és a királyságot.
Egész évadban építik őket és ezt a nagy konfliktus és ilyen pocsékul sikerül csak összehozni a végén?
Az évad második fele TWD szinten szerintem kiemelkedően jóra sikerült, de ez a pocsék utolsó rész az egészet hazavágta nálam...
Negan nagyon jó volt itt, de a rész végén történtek azon nyomban haza is vágták a szerepét.
Eleve mi a fenéért vitték bele megint abba a helyzetbe őt és ricket, ha aztán ilyen szánalmasan szar módon oldják fel.