-
Nagyon jot alakitottak a szineszek itt, nem jatszottak tul magukat, de ugyanakkor minden erzelmuket beleadtak.
Michone csak addig volt jó, amíg nem kellett beszélnie és legfeljebb fintorognia kellett.
Ez a Spencer gondolom nem volt sokak kedvence, de vmilyen szinten vegig jol hozta a kotelezo karaktert es mivel Spencer mar nem bizott Rickben, amit hangoztatott is erzesem szerint o szimplan csak gyava volt. Nem tudta legyozni onmagat igy a szamara legkezenfekvobb megoldast valasztotta azaz lepaktalt volna az ellenseggel siman, ha ugy adodik. Pechere Negan nem olyan hulye, mint ahogy o gondolta. En meghokkentem mikor kibelezte majd Negan elszolasa EPIC volt. "Azt hittem nincs ver a pucadban, de ezekszerint hatalmasat tevedtem"...
Ezzel Negan azért mutatott némi kurázsit is. Lehet, hogy egy félőrült (?) diktátor köcsög, de a szabályok ismertek. Rick az én emberem, ha elég tökös vagy, akkor nyírd leszel te. Pofázol és dörgölőzől.? Hülye vagy fiam, ítélet halál...
Negan pokoli modon erzekelteti, hogy nincs ember, aki megtudna ot felemliteni. Kegyetlen modon uralni szeretne mindent ebben a vilagban es minden jelen pillanatban minden a kezere jatszik. Ricknek odaporkolt amikor is megjegyezte, hogy a fiat hazavitte es meg spagettit is fozott. Az arckifejezese mindent elarult. Akinek ez nem tetszett az bolond vagy nem latott Walking Deadet.
Ez nekem is tetszett.
Daryl kijutasara szerintem eppen eleg volt a megadott jelenet, feszultseget kiadta a kis nyomi dagin, aki meg ki is engedte volna. Nem volt mas valasztasa, mert a dagi azonnal szolt volna Negannak bar igy is ugyis megtudja majd mikor meglatjak a fejet szetcsapva es Daryl ures cellajat is. Erdekes kerdes, amit felvetettek es teoria miszerint Dwight segitett neki.
Ezek szerint csak én hiszem azt, hogy Jesus hozta ki?
Megegy eszrevetel: talan Aaront azert vertek ossze, mert valahogy megtudtak, hogy meleg...csorit sajnaltam pedig jo karakter...undorodtam ez miatt Negan embereitol, hogy egy "csakugy" osszevertek Rick szeme elott a semmiert...
Egy rakás embert csak a civilizáció tart vissza attól, hogy ilyeneket csináljon. Ha nincs ez a gát, akkor azt látod amit. Persze az ilyen emberk azok, akiket ha erővel találkoznak szembe, akkor hirtelen ők is lemennek kutyába...
Kovetkezo reszbol remelem kiderul ki volt vajon a rejtelyes idegen, akinek a csizmajat mutattak, aki hagyta Rickeknek az uzenetet, es aki megfigyel mindent ugy tunik. En nem Moralesre tippelnek, mert ez a faszi a jarasa, futasa alapjan nem tudnik egy tomzsi, csoszogos embernek, mint a mexikoi csalados, mackos urge...nem tudom elkepzelni, hogy az az ember igy kikepezte magat, de a valaszt igy is ugyis megtudjuk...
Én abban sem vagyok biztos, hogy az a fickó másnak hagyta ott a cuccokat. Miért tenne ilyet bárki?
Akik visszaterok lehetnek meg azok nem masok, mint az Atlantai rendorsegen ragadt emberek csoportja a szemuveges dokival az elen, akik fogva tartottak Beth-et.
Azok talán már nem is élnek...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.12.14. 10:27:09