Miért zavar téged ha neki ennyire tetszett és úgy érezte odab*szott a rész?
Szerintem is odab*szott bár, nem amiatt, hogy megölt valakit Negan.
Ami tetszett az az, hogy miért ölte meg és ahogy beszélt Rickről...Alázza, beletapos , kigúnyolja és ezerféleképpen porba tiporja a lelkét, de - és ezt majd sokan támadjátok ha jól sejtem - valahol mégiscsak "tiszteli" amit csinál és ahogy kiáll az embereiért. Egyre kevésbé tudom utálni Negan karakterét (sőt valahol imádom mint mindenki más, mert annyira morbid az a Humor amit művel, hogy az emberből időnként kifakad a nevetés).
Azonkívül azis bejött, ahogy Rick teljesen magától belátta a végén mi a helyes(mert Michone győzködése már felesleges volt, hiszen akkorra már eldöntötte, hogy itt a harc lesz az egyetlen megoldás).
Nagyon tetszett Daryl is...egyszerűen betelt nála a pohár, pár szót szólt (gyilkolás előtt) de engem felvillanyzott amit mondott és amit tett...
Nagyon jó rész volt szerintem, én egy Walking Deadtől nem várok nem tudom milyen "mélységű" történetet / fordulatokat, és az elvárásaimra bizony rátett...és bizony nem voltam részeg ahogy írod.
Tény, hogy vannak benne f*szságok, de azokat betudom annak, hogy képregényadaptációról beszélünk....
1-2 dolog ami számomra nevetséges:
- 1 golyót gyártottak le, de most komolyan? 1 azaz 1dbot???? Miért? (vagy az én figyelmemet hagyta el valami fontos részlet, miszerint 1dbhoz volt alapanyag? Ezesetben elnézést).
- Tegyük fel véletlenül pont úgy fordítja Lucillet, hogy eltalálja a golyó (jólvan ennyit azért megengedhetünk szerintem), de hogy egy lövés ki se üti a kezéből???
Stbstb...de ezeken gyakorlatilag csak mosolyogtam és nem rontott az összhatáson.
Soká lesz a következő rész :( Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.12.13. 16:32:50