Nem nem halhatnak meg, hanem jelentősen csökkenne a nézettség, ha kiesnének, mivel aj ó karakterek viszik tovább, előre a sorozatot, nem az általad említett töltelék/mellékszereplők, akik ahogy írtad is, unalmasak.
Nem értem, miért lenne olcsó dramatizálás (wat:D), ha egy kevésbé fontos szereplőt nyírnának ki, a csapat számára az ő elvesztésük is komoly lehet, és biztos vagyok benne, hogy mindentől függetlenül képesek brutálisan sokkoló képkockákkal szolgálni.
GoT, talán még nem volt kimondva, bár lehet, csak én nem emlékszem, Tyrion elméletileg halhatatlan. Ahogy szerintem Deneriszre is van esély. Ahogy itt sem fogják kinyírni Ricket. A többiek nincsenek biztonságban képregényben történtektől függetlenül.
szerk: GoT-ban is mennyire durva volt a véres esküvő (csak egy hirtelen eszembe jutott példa), aki nem olvasta a könyvet, nem számított rá, ott is bár fontos karaktereket veszítettek el a nézők, mégsem törődtek annyira vele, mint Jon Snow "halálával", vagy törődnének Tyrionnal esetleg.. Utoljára szerkesztette: böröczk, 2016.05.15. 18:51:01