The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez aztan badass resz volt

commando style😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Szerintem kell az ilyen. Igen, nekem sem fog tetszeni, hogy egy alapkarakter meghal, de ez rendesen fel fogja rázni a történetet. Elvileg ez egy apokaliptikus horror dráma, vagy mi, nem pedig családregény a Kossuth Rádión.

http://gaborszantai.co.uk/

MAstudioHD

#Life is Racing

MAstudioHD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Episode 6.16 - Something to Fear (Félni valamit)

Egy tragikus esemény utóhatásaként, Eugene Dwight fogságába kerül, aki a Megváltók tagja, és mindent megtesz, hogy Alexandriába kerülhessen. Negan egy brutális leckét ad Ricknek és társainak, ami megmutatja nekik, hogy valamitől végre igenis félniük kell.
Jól sejted 😊

#Life is Racing

Dynamic
Amúgy szerintem a halálozás a képregényt fogja követni és szinte biztos, hogy az évadzáró baseball ütős jelenettel fog végződni. Mondom, szerintem.
Dynamic
10000 😄
böröczk
Nem tudok spoiler taget telorol, szoval:

kepregenyes SPOILER!!!

a kepregenyben is ott van maggie.. meg rick, carl, es meg paran, Negan "ecpeckimehetsz"-szel dont..

Amugy a sok evadeleji huho miatt se hiszem azt, hogy Glenn lesz. Szerintem is Maggie 😞 vagy Daryl.

Kumiho #2179

Lol, tudom, hogy a szinésznő nem terhes, nem erre gondoltam, hanem hogy ugyan azt végig kéne vele is csinálni, mint amit Lori-van csináltak, amit valamiért nem tudok elképzelni főleg hogy ahogy írtam, Maggie (sajnos) hosszútávon nézve többet ér a sorozatnak halottan, mint élve...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

MAstudioHD
Carl nem tudom kinek fájna, én bírom a srácot, de az csak Rick szemszögéből lenne nagy érvágás, elég volt a fél szemét elveszítenie

#Life is Racing

Coral? <#idiota>

Maggie a jócsaj, amíg nincs másik, addig biztonságban van.

Csak akkor előállhat lassan a Trónok Harca effektus, hogy lassan nem lesz kinek szorítani...
MAstudioHD
Már Daryl sem olyan mint régen volt, oké kemény csávó stb, de ha Negannal nagy berobbanást akarnak, akkor azt kell eltenni láb alól, aki a legjobban fájna 😊

#Life is Racing

A színésznő nem terhes a valóságban.

Daryl kilikvidálását 100%-osan kizártnak tartom. Az egyik legnagyobb közönségkedvenc Carol mellett, nem fogják a készítők maguk alatt vágni a fát.
MAstudioHD
Én nem tudom, mert a képregényt csak foszlányokból ismerem, de a szinopszisokat olvasva, kezd körvonalazódni a kép

#Life is Racing

Jim Morrison
aaah. Annyira daryl maradt meg bennem....bocsi a hamis spoilerert. Bar nektek mondhatom, mindannyian jobban tudjatok...^^

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

MAstudioHD
Ha követik a képregényt, akkor Dwight fogja fejbelőni Abrahamat egy nyílpuskával, amit ugye ellopott Daryltől.....okosak a rendezők meg a forgatókönyvirók 😊

#Life is Racing

Jim Morrison
akkor megis ki a fenet olvastam?😄 mindjart megnezem

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

MAstudioHD
Daryl nem szerepel a képregényben, így ha Őt kiírják, tuti Negan kalapálja el a buksiját...én Abrahamre tenném a pénzem, mint következő hullajelölt, márpedig ha Dwight megjelenik valaki hullani fog...

#Life is Racing

Az fura mert tudomásom szerint
Daryl nem is szerepel a képregényekben. 😊

Why so serious?

Jim Morrison
Pont egy imdb cikkben kaptam el,
hogy a kepregeny szerint a kovetkezo szereplot nyirjak majd ki daryl
😞

MAstudioHD
Ezekhez a szinopszisokhoz visszatérve Abraham halála is várós a 15. részben sajnos, bár nem kizárt, hogy Negan Darylt kapja el, az lenne ám nagy érvágás a csapatnak...

#Life is Racing

Ha jobban belegondolok, akkor Maggie több szempontból is esélyes jelölt. Ugye most elfogták őket, Carolt viszont nem hiszem, hogy most kiírnák a sorozatból, az egyik legfontosabb karakter. Maggie viszont nem annyira fontos, és mivel terhes, a jövőben a forgatás szempontjából is csak a "gond" lenne vele, meg ugye Glenn felesége, aki finoman szólva sem viselné jól a halálát (főleg hogy a felesége várandós), amit a sorozat vagy az ő karaktere további fejlődésében ki lehetne használni... Maggie halála meg az állapota miatt elég drámai és brutális lenne... Negan így sokkal brutálisabbnak tűnne, mintha Glenn fejét verné szét... Röviden Maggie jelenléte nem ad sokat hozzá a sorozathoz, a halála viszont igen...

Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.03.08. 15:59:50

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Akkor olvasd el az evad utolso részének szinopszisat, persze barkit takarhat a "brutalis lecke" megnevezés.

link

Remélem, hogy nem Maggiet vagy Carolt ölik meg. Mondjuk Maggie halála elég durva lenne...

MoRT2195
Ja, a végén ő lesz az, aki szemrebbenés nélkül megöl mindenkit, szerintem egy kemény karaktert fognak belőle csinálni. 😄

Bár a képregényeket nem olvasom, de itt már ezerszer leírták, hogy abba Glenn hogy hal meg, szóval gondolom ebből az egész Maggie elrablósdiból az lesz, hogy Glenn feladja magát, hogy "csak őt ne, inkább engem" sablon szöveggel, aztán megöli Negan. Persze ha követik a képregényt. Franc se tudja. 😊
Jó rész volt... Negan biztos örülni fog Rickék tisztogatásának...

Gyerekek ez az évad qrva jó szerintem! <#nyes> <#taps> Fanyalgók biztos lesznek továbbra is, de én nagyon élvezem a mostani részeket. <#wink>
elég kemény cliffhanger let a vége, aaa még egy hét mire jön a következő rész haha

RatBaG
az atya fuu de badass lett hirtelen 😄

Per Aspera Ad Inferi.

Lett egy Paladinunk. 😄
cassoneitaly

The Walking Dead 6x12 magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

(hdtv-killers, internal.hdtv-afg, internal.hdtv-fum, internal.720p-killers, internal.720p-RMTeam)

Időzítések J1GG4 jóvoltából:

(AFG, IFT, FLEET, RMTeam) ||| (WEB-DL) --- HAMAROSAN

Alias nevében is jó szórakozást mindenkinek!

Cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

De azért pazarolni sem kellene: állandóan automatára állítják a karabélyokat pedig a testlövés - ugye - nem ér semmit.

végre egy jó rész volt ami nem az üres párbeszédekről szólt és a zombi hentelésről
mostanában nagyon sokat van Daryl, az 5. évad végéhez és a 6. elejéhez képest. Remélem nem őt tervezik kiírni, mert valaki tuti meghal
egyedül ez a hálivúdi hülyeség nem tetszett, hogy pont egy szülésszel találkoznak + van egy ultrahang központ is a talonba 😄

Badass nagyi nagyon eltűnt mostanában
Utoljára szerkesztette: Balázs 17, 2016.03.02. 15:29:59
A fegyveres dolgon miért kell kattogni? Évek teltek el, rengeteg menekülő volt, szanaszét heverhetnek a használhatatéan fegyverek, mivel lőszert senki nem gyárt. Ráadásul ők továbbra is csak egy-két államban kóricálnak.

MAstudioHD

#Life is Racing

Plusz nagyon könnyen elkészíthető.

MoRT2195
Morgan hasonló volt a botjával. 😄
Szerintem pedig pont a lándzsa/naginata az egyik legjobb eszköz: nem kell túl közel menni az áldozathoz vele. Pláne ha mindkét végén van vágó/szúró él.
Azon csodálkozom, hogy eddig miért nem használta senki.

nem mondod.....

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

MoRT2195
Nyilván nem csak lándzsájuk van, bizonyára több közelharci eszközük is van, mint kés, balta, fejsze, stb.
Mivel testvérsorozat szerintem ez ide is befér.... Akciódúsabbnak tűnik, mint az előző évad, de egy trailernél ugyebár sosem lehet tudni...

viszont a hátránya az hogy zárt szűkös helyeken nem mész sokra egy hosszú lándzsával :/

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

PiszkosFred
El lett mondva anno, hogy ez egy olyan "vilag", ahol pl a zombi mesek, zombi filmek sem leteztek sosem, maga azt a kifejezest sem ismertek, hogy zombi, ezert is ert varatlanul mindenkit a jarvany es a kovetkezmenye, es ezert sem tudtak, mit csinaljanak eleinte. Ez egy fiktiv amerika, az is lehet ebben a kitalalt valosagban nem lovoldoztek egymast halomra az igeret foldjen az emberek, mint a jelen kori megfelelojeben, igy lehet, hogy nincs annyi loszer sem. Ki tudja? Ezeken kar agyalni, mas vilag, mas logikaval, mas alapokkal. 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Lándzsa meg szerintem jó a zombok ellen, mivel könnyű kezelni, relatíve nem kell közel menni, nem ragad be. Gyakorlottak akár dobálózhatnak is vele.
Először is nem nem találtak, hanem kifogytak a lőszerből. Nem ugyan az. Másrészt már eltelt néhány év, és amint láthattuk, nincsenek egyedül, akik lőszert keresnek a környéken. Valószínű amúgy, hogy a Megmentők szépen lefegyverezték őket, nyilván nem hagynák, hogy fegyvereket tudjanak ellenük használni.

hat most Istenem...ezt is ki lehet valamivel magyarazni, de mar effele logikakat felesleges a filmekben keresni😊 koncentraljatok a fo tortenet szalra, ami pedig jo volt...dramai hatas is megvolt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

jo kis epizod volt ezt a Jesust egyre jobban kedvelem😄 o lesz az uj megvalto

Főleg hogy a sereg nagy részét is megették, + amennyi fegyvermániás fazon van az USA-ban... szó szerint az utcán kéne hevernie a fegyvereknek.
Mondjuk azért elég hihetetlen, hogy Amerikában nem találnak fegyvert vagy lőszert, és lándzsákkal hadonásznak. Sehol egy sport, vadászbolt ahol találnánk íjat, számszeríjat stb .... Na mind1 néha fúra ez a film.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Jó rész volt ez. Jézus meg jó fej. Kíváncsi vagyok, mi lesz ebbő a háborúból... Negant még nem láttuk, de már jól felvezették a karakterét.