banner

Fear the walking dead
- TWD testvérsorozata
  • precision
    jó... és komolyan kit érdekel, hogy ki hal meg vagy ki nem... mármint érdekel persze, csak nem így
    annyira felesleges ilyen lassított felvételeket nézni meg képregényen alapján spekulálni hogy mi lesz... ezek a rohadékok elérték a céljukat, mindenki ezen pörög... csakazértis leszarom hogy ki halt meg...

de hogy legyen szó egy kicsit másról is... én Negant tényleg nem értem... simán látja Ricken, hogy nem az a fajta, aki bármikor is dolgozna neki, teljesen logikátlan amit tesz, hogy csak az egyiküket öli meg és ettől azt reméli, hogy majd neki fognak dolgozni...wtf? és amekkora energiát belefeccölt az egészbe... irreális ahhoz képest amit nyerhet vele... az összes (?) emberét megmozgatta, ott szobroztak egész nap az úton mindenféle formációban (ld az autók előtt, tetején több sorbán álló legnagyobb létszámú úttorlaszt) csak azért, hogy oda tereljék őket? A zombi-lánc útzárat nem is említem. Na meg a lábuk elé célzok lőszer pazarlást... Negan azt akarta érzékeltetni, hogy Rick egész csapata olyan neki mint egy apró bolha (ami valószínűleg így is van)... ehhez mérten az erőfeszítés amit megtett hogy oda terelje őket egyszerűen irreális... és gyakorlatilag tényleg értelmetlen az egész, mert tudja, hogy Rick soha nem lesz hűséges alkalmazottja... mindig azon fog ügyködni hogy megölje majd... egy ilyen embert egy Negan féle nem hagyna életben, főleg úgy hogy láttuk milyen sokan vannak
    Utoljára szerkesztette: precision, 2016.04.09. 19:38:51