banner

Fear the walking dead
- TWD testvérsorozata
  • böröczk
    Egyébként a készítők azt nyilatkozták, hogy egy közkedvelt főkarakter az áldozat.
    Tényleg túl nyilvánvaló lenne Glenn, mivel a képregényben is így végzi, és eddig egyik szereplő sem kapta meg a halálát, stb,stb. Plusz én rohadtul nem szeretném, ha Glenn lenne az, nekem ő a kedvencem, és sokkal jobbra sikerült a sorozatbeli karaktere, mint a képregényben, ezt többen is nyomatékosították.
    Sőt azt is nyilatkozták, hogy egy olyasvalaki hal meg, akire nem igazán számítanak.
    A képregény szerint Negan nem öl nőket, a sorozat legtöbbször nem követi a képregényt ilyen szempontból, szóval mi van, ha ezt az elvét is elvették tőle a sok káromkodás mellett (a képregényben minden második szava fck :D) És mi van, ha tényleg nagyon meglepődik majd mindenki fél év múlva, mert mondjuk Michonne lesz az?
    Az RV-s first person nézetek (ahogy a rész végén az áldozatot is mutatják) a kocsiban Daryl mögött lévő személyre következtetnek, aki vagy Glenn, vagy a közvetlenül mögötte ülő Michonne...

Amúgy sokat nézelődtem neten, mint kiderült az az audio fake, bele lettek keverve olyan hangok, amik az eredetiben nincsenek. De az eredetiben benne van, hogy Carl "no"-t kiált, szóval tényleg... mi van, ha Michonne az?