banner

Fear the walking dead
- TWD testvérsorozata
  • Prof William
    Lehet hogy nem vagyok normális de szerintem Negan még viszonylag "enyhe" ítéletet hozott.

Jönnek Rickék rohadt arrogáns pofával/stílusban és elkezdik ritkítani az embereit, azt gondolva hogy ezt most elég lesz. Látszik hogy a Saviorshoz képest Rickék sehol sincsenek létszámban. Olyanok voltak mint egy elefántot idegesítő légy... Bár elég hatékony legyek voltak, mert ahogy Negan is mondta több emberét ölték, meg amennyit vezetőként tolerálhatna...

Megtehetné, hogy szépen szétveri mindenkinek a fejét és minden oka meglenne rá, hiszen így lefejezhetné az ellenfél csapatát. Most komolyan mit csinálnának a többiek a Kulcskarakterek nélkül? Még az sem kizárt hogy Alexandira lakosai sem tennének másként Rickékkel az élen.

Sőt ebben a farkasvilágban lehet hogy tényleg meg kellene ölnie mindenkit , hogy esetleg a túlélők nehogy bosszút álljanak. És szerintem már első pillantásból tudta hogy Rickék bosszúálló típusok.

És erre ő nevelő célzattal csak EGY embert öl meg hogy a többiek okuljanak.

Ahhoz képest amiket Rickék csináltak ez még akár enyhe büntetésnek is felfogható.