Kamionsofőr123#10141
Igen a másik ami zavart, hogy egyáltalán nem készültek a jövőre nem gondolkoztak előre. Én pl. ha tudnám hogy ilyen apokalipszis van megpróbálnék a lehető legtöbb kaját,piát lehető legtöbb gyógyszert lehető legtöbb fegyvert és benzint összegyűjteni vennék egy lakókocsit bepakolnék és neki indulnék erre engem az baszott fel hogy a szőke csajszi ott volt a sulis menzán és nem hozta el az összes kaját csak néhányat meg ugyanez a gyógyszereknél. Komolyan ő nem gondolkozik előre? Oké hogy 1-2 hétre megvan a kajája de egy ilyen helyzetben 1-2 évre kell, hogy meglegyen előre a kajád nem 1-2 hétre... Semmi túlélőösztön nincs bennük semmi gondolkodás. Arról már nem beszélve amikor kiment a városba valami idióta okkal... komolyan mondom engem szabályosan felbasz, hogy nem csak a való életben találkozok sok retardálttal, hanem már a TV képernyőjén is. Jó oké szükség van néhány ilyen szereplőre, de azért az is túlzás, hogy egy pattanásos dagadt gyerek okosabb mint a tanárai... (bicskás srác akitől elkobozták a suliban arra gondolok talán Tobias volt a neve)
The Walking Deadben is úgy mennek le ide-oda mintha csak a sarki közértbe mennének. Nem figyelnek semerre, útközepén neki állnak monológot tartani leszarnak mindent... zombik már nem is jelentenek nekik problémát már lassan a 2 éves Judith is fél kézzel elbánik velük...