Kamionsofőr123#10139
Fúú ne is mondd... azt vártam, hogy végre meg tudjuk, hogy történt az egész, hogy omlott össze a társadalom miket jelentett be a kormány stb. stb.
erre csak egy retardált család kalandjait figyeltük ahol a legokosabb egy drogos munkanélküli huszonéves...
Ha már emberekre fókuszál a sorozat akkor legalább olyan emberekre fókuszálna akik érdekesek mint pl. BB-ben Walter White, Better Call Saulban Saul Goodman, Mentalistában Patrick Jane, Prison Breakben is annyi érdekes karakter volt(T-bag,Scoefield,C-note) mai napig emlékszek a nevükre ebben a Fear the Walking Deadben meg már egyiknek sem ugrik be a neve...
De nem is ez a legnagyobb probléma, hogy a Walking Dead olyan amilyen, hanem azzal, hogy ezzel együtt is ez a legnépszerűbb sorozat ennek pl. már megjelenés napján kint van a felirat más sorozatoknál meg 2-3 napot minimum várni kell pl.
És nem vagyok egy Walking Dead hater az első évad zseniális volt, de azóta folyamatos mélyrepülés. Mintha az egész sorozatot gondolkodni nem tudó buta embereknek készítenék(amerikaiaknak? jó mindegy nem akarok általánosítani). Meg sem lepődök, hogy rengeteg ismerősöm hagyta abba, de én nekem nem szokásom sorozatokat kaszálni amit egyszer elkezdek azt be is fejezem. Utoljára szerkesztette: Kamionsofőr123, 2016.03.29. 09:15:19