The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meleg a pali de majd az első Maggievel végrehajtott (Glenn miatti) szomorúszex után rájön, hogy eddig rossz úton járt. 😊
most jon az, hogy megsem vagyok meleg, eddig rossz uton jartam... igazi halivudi hulyeseg lenne 😄
Viszont az Arront jatszo szinesz baromi jo...jo paros lenne Maggievel, ha esetleg Glenn ott maradna...kar, hogy langyi a csavo, de az uj karakterek kozul remelhetoleg o tuleli es alkalomadtan megy tovabb a csipet csapattal...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

botyika
szerintem izgalmas érdekes
Botox elvonása van. De lehet csak megéget régen és plasztikázták. Elég fura olyan mintha ráncos is lenne meg nem is.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

RatBaG
szegénynek olyan ijesztő az ábrázata, hogy így alapból is elmenne a walkernek...

Per Aspera Ad Inferi.

a vért gondolom

aki Deannat játssza nagyon irritáló nekem, eddig se bírtam a színésznőt, de a mostani rész után ránézek és rosszul vagyok 😄
Utoljára szerkesztette: Balázs 17, 2015.11.10. 10:49:37
A rész végén mikor a kerítést mutatták, volt valami amit látni kellett volna?

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Lópikula
nulla rész volt a sorozat is nulla

Az a gyanús, ami nem gyanús!

A Walking lassan átmegy ilyen "rakjunk a az utolsó 5 percbe valami izgit hogy az ember majd várhassa következő szintén unalmas részt aminek a végén majd ismét lesz valami izgalmas..."

Fel kellene turbózni a bannerképet ilyen "Save Glenn!" + "I want to believe" szövegekkel + pár virággal. 😊
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.11.10. 08:22:32
banner <#banplz><#mf1>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

hasonlo erzesem volt...csak egy egy jelenet volt benne...mondjuk azt atlag volt, de azert akadtak benne hajmereszto mozzanatok...Deannabol lesz Carol 2.0? XDDD

Elaludtam ezen a részen. Az utolsó jelenet viszont fasza volt. (Igen, ott megint ébren voltam <#vigyor> )
Jim Morrison
szupi a banner :C

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Remélem a következő részben végre történni fog valami :/

Na, tippre, szerintem a szünet előtti utolsó epizód végén fogjuk megtudni, hogy mi történt Glennel. <#szomoru2>
Seth
Mi ez a banner? LOL 😄

PSN ID.: Beegabor

Lópikula
mivel Superman halhatatlan Glen meg nem az

Utoljára szerkesztette: Lópikula, 2015.11.09. 14:53:16

Lori tuti, hogy él, hiszen még telefonálgatott is utána Rick-el. 😊
"Inkább nézek Supermant ott legalább van realitása a nagy megmeneküléseknek"

egy zombis sorozat topikjaban...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.11.09. 12:29:04

http://gaborszantai.co.uk/

böröczk
Carl: No, i didn't loose her. I killed her.

Nyugi már.

Btw ez a rész nem volt jó. Már "hiányoltam" ezeket a töltelék epizódokat.

Kumiho #2179

Lópikula
Amúgy megnyugtatom a kedélyeket, mivel épp mostanában éreztem, hogy a sorozat végre kezd önmaga lenni, tuti elrontják ezt Glen csodás megmenekülésével. Ezután már csak azt várom Lori mikor tér vissza, hisz az ő halálát se mutatták premier plánba ERGO életben van 😄D.

ja...pont ezert nem banom, hogy feltunt a sorozatban ujra...erdekes lehet meg a tovabbiakban...

Gabriel atyat meg Saschat en sem sajnalnam, de vele nincs bajom...

Amugy talan az elso olyan epizod volt, ami huzamosabb ideig a multban jatszodott...meg talan az elso evadban voltak ilyen epizodok Rickrol, Shanerol, Darrylrol ami kis mertekben a multbol meritett jeleneteket...

böröczk
Es legalabb van tema, ami porgeti a forumokat, van kibeszelni valo.

Szerintem nem csak a karakter irto jo, de a szinesz is tokeletesen teszi a dolgat. En is remesen sajnalnam, ha kiszallna a csapatbol.

Az tuti,hogy eddig a 6. evadbol egy percet se untam.

Kumiho #2179

Devv
Igen, van itt egy pár minden alul múló arc...
Kaplan
Én csak azt nem értem, hogy miért kell ilyen parasztnak lenni a másikkal, akinek esetleg más a véleménye? Elképesztő mértékű suttyóság jellemez néhány megnyilvánulást.

Igen, ezt valójában nehezen élhetné túl Glenn, de mindenkit foglalkoztat a kérdés, tehát valamit nagyon jól csináltak a sorozat készítői. Számomra egy szimpatikus karakter volt, akit nagyon sajnálnék, örülnék, ha valahogy túlélné, de jelenleg nem tudok olyan verziót felajánlani erre, amitől ne válna hiteltelenné a cselekmény. Meglátjuk, minden esetre engem érdekel ez a kérdés. A kurva anyámat?

Biztos, nem biztos, hogy meghalt, fogalmunk sincs, találgatunk csak. Mivel nem mi vagyunk a készítői a sorozatnak, jelen esetben nekünk ez a 'dolgunk', ezért ölre menni a mással, vagy lealacsonyítóan beszélni róla ritka ellenszenves dolog. Bocs, csak ez kibukott belőlem.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

böröczk
Annyira illik hozzad az sg forum neved.

Szoke csajnal szerintem Maggie hugara "gondolt".

Kumiho #2179

Melyik szőke picsát?
Lópikula
Ne foglalkozz már velük, addig amíg valakit a filmvásznon nem egy az egyben lőnek agyon ezek reménykednek, ő dolguk. Mikor azt a szőke picsát agyonlőtték akkor is ment itt a brainstorm h túlélhette. Én jókat nevetek. Ha Glen életben maradt akkor az egy akkora dramaturgiai hiba, hogy kábé részemről lőttek is a sorozatnak. Inkább nézek Supermant ott legalább van realitása a nagy megmeneküléseknek LOOOL. Ki a bánat ez a Glen hagyjuk már. Rakjátok be otthon windows háttérképnek is. Mellesleg zombi világ már alapból baromság, de szórakoztató. Rothad az izmuk de mágiával mozognak mi? <#buck> Kábé úgy kezelik itt páran ezt a WD-t mintha valami valóságshow lenne. Elemzik a storyt, mintha bármi valóságalapja lenne. HAHA
Utoljára szerkesztette: Lópikula, 2015.11.08. 21:03:51

Azt meg már ellőtték Sophia-val. Túl nagy klisé lenne.

😄
Majd üvöltenek, ha megjelenik zombiként. 😄
Azért nem halt meg, mert nem volt drámai jelenet. Úgy kell meghalnia, hogy mások is lássák, üvöltsenek a fájdalomtól, sírjanak stb.
Ez így lófasz...

http://gaborszantai.co.uk/

BoneDragon
Most miért? Csak törekszik a sg forum troll címére. Ahogy nézem a többi topicban is alkot.

hagyjad.... olyan mint egy beragadt bakelitlemez mindig ugyan azt hajtogatja.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Devv
😄
MoRT2195
The Walking Glenn legyen akkor a címe is.
Az a banner. 😊
Szabi
ugyan már gyerekek.. holnap talán kiderül az igazság.. valakinek valószinű igaza lesz 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Count Adyn
Nekem az a bajom Morgannel hogy csak ilyen extrém szélsőségekben tud létezni, vagy pszichopata gyilkos vagy szeretekmindenkit hippi?😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Grove4
Itt a többség nem azt mondja, hogy nem halt meg, hanem azt, hogy nem biztos hogy meghalt. Ellenben te 100%-os bizonyossággal állítod, hogy nem élte túl.

End of story.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Szerintem egy kicsit erőltetett és egyben szájbarágós módja volt ez Morgan jellemváltozásának megmagyarázásának. Ennél erőltetettebb csak az lett volna, ha azt tudjuk meg, hogy földönkívüliek elvitték, és kiműtötték belőle az agresszív géneket.
MoRT2195
kowu91: Bírom, hogy mindig mondjátok, hogy "már meg is győztem magam arról, hogy meghalt", de azt senki nem figyeli, hogy mennyien győzték meg magukat arról, hogy igenis él. Nevetséges ez a beszűkült látókörötök.

IXEMGabeo: Persze, hogy nem beszél róla senki, mert semmi olyan dolog nem történt ami érdekes lett volna. Yoda kiképezte a padawant, majd Yoda meghalt, így a padawan lett az új Yoda, majd az új Yoda-nak lett egy saját padawanja, akivel eddig semmire nem ment. Morgan-t régen bírtam. de ez az új személyisége nagyon nem jön be, remélem Rick levágja a fejét majd. Szerintem biztos lesz valami következménye ennek, hogy foglyot tart Morgan, az még onnan ki fog jutni, és legyilkol pár embert. A város támadásakor is elengedett 5 embert, amikor simán megölhette volna mind az ötöt, aztán később az az öt ember rátámadott Rick-re. Szóval ja, az új Morgan haljon meg. Vagy változzon vissza gyilkológéppé.
ez jo, hogy kb senki nem beszel a Morganes epizodrol holott baromi jo lelektani hatasa volt...es nem mellesleg a "mester" szerepet remekul alakitotta a szinesz barki is volt o. Eleg bugyuta halala volt nem mellesleg...

mindenesetre ez a resz a sok embert megint megprobalta ravilagitani, hogy bar maganyosan, de bekeben lehet elni egy elzombult vilagban...egyetlen problema van ezzel. Meghozza a tomeghatas... Kormanyzo es csapata, Terminusosok, Wolf banda stb...mind mind kegyetlen gyilkosok voltak pszichopata vonasokkal ilyen olyan okok hatasara...nem hinnem, hogy "Qui Gonn mester" meg tudta volna gyogyitani oket, mint ahogy azt tette Morgannal a 800 ember ellenere is...habar ez a resz remekul ravilagitott arra, hogy a valosagban is vannak mentheto emberek, akiknek elete felresiklott, de vannak olyanok is, akiken senki nem segit...

Nagyon korlátolt lehetsz. Még nem láttuk, hogy mi történik vele, de te már meg is győzted magad arról, hogy meghalt... csak gratulálni tudok. Engem mondjuk nem igazán rázna meg, ha meghalna, de már csak azért is kíváncsi vagyok a reakciódra, ha túléli...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Lehet a derekáig felzabálták de Nicolasból összerakta magát újra. Oszt hazaindult.
Grove4
Én inkább csírát mondanék.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

szabii98
Akár direkt csinálod, akár nem, hatalmas vagy! 😄

I met God. She's black

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

MoRT2195
Én lapoztam már rég, elmondtam, hogy Glenn halott, de valaki mindig próbálja magát győzködni az ellenkezőjéről.