The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Per Aspera Ad Inferi.
aki Deannat játssza nagyon irritáló nekem, eddig se bírtam a színésznőt, de a mostani rész után ránézek és rosszul vagyok 😄
Utoljára szerkesztette: Balázs 17, 2015.11.10. 10:49:37
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Fel kellene turbózni a bannerképet ilyen "Save Glenn!" + "I want to believe" szövegekkel + pár virággal. 😊
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.11.10. 08:22:32
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: Lópikula, 2015.11.09. 14:53:16
Az a gyanús, ami nem gyanús!
egy zombis sorozat topikjaban...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.11.09. 12:29:04
http://gaborszantai.co.uk/
Nyugi már.
Btw ez a rész nem volt jó. Már "hiányoltam" ezeket a töltelék epizódokat.
Kumiho #2179
Gabriel atyat meg Saschat en sem sajnalnam, de vele nincs bajom...
Amugy talan az elso olyan epizod volt, ami huzamosabb ideig a multban jatszodott...meg talan az elso evadban voltak ilyen epizodok Rickrol, Shanerol, Darrylrol ami kis mertekben a multbol meritett jeleneteket...
Szerintem nem csak a karakter irto jo, de a szinesz is tokeletesen teszi a dolgat. En is remesen sajnalnam, ha kiszallna a csapatbol.
Az tuti,hogy eddig a 6. evadbol egy percet se untam.
Kumiho #2179
Igen, ezt valójában nehezen élhetné túl Glenn, de mindenkit foglalkoztat a kérdés, tehát valamit nagyon jól csináltak a sorozat készítői. Számomra egy szimpatikus karakter volt, akit nagyon sajnálnék, örülnék, ha valahogy túlélné, de jelenleg nem tudok olyan verziót felajánlani erre, amitől ne válna hiteltelenné a cselekmény. Meglátjuk, minden esetre engem érdekel ez a kérdés. A kurva anyámat?
Biztos, nem biztos, hogy meghalt, fogalmunk sincs, találgatunk csak. Mivel nem mi vagyunk a készítői a sorozatnak, jelen esetben nekünk ez a 'dolgunk', ezért ölre menni a mással, vagy lealacsonyítóan beszélni róla ritka ellenszenves dolog. Bocs, csak ez kibukott belőlem.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Szoke csajnal szerintem Maggie hugara "gondolt".
Kumiho #2179
Utoljára szerkesztette: Lópikula, 2015.11.08. 21:03:51
Ez így lófasz...
http://gaborszantai.co.uk/
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
"Nulla tenaci invia est via"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
End of story.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
IXEMGabeo: Persze, hogy nem beszél róla senki, mert semmi olyan dolog nem történt ami érdekes lett volna. Yoda kiképezte a padawant, majd Yoda meghalt, így a padawan lett az új Yoda, majd az új Yoda-nak lett egy saját padawanja, akivel eddig semmire nem ment. Morgan-t régen bírtam. de ez az új személyisége nagyon nem jön be, remélem Rick levágja a fejét majd. Szerintem biztos lesz valami következménye ennek, hogy foglyot tart Morgan, az még onnan ki fog jutni, és legyilkol pár embert. A város támadásakor is elengedett 5 embert, amikor simán megölhette volna mind az ötöt, aztán később az az öt ember rátámadott Rick-re. Szóval ja, az új Morgan haljon meg. Vagy változzon vissza gyilkológéppé.
mindenesetre ez a resz a sok embert megint megprobalta ravilagitani, hogy bar maganyosan, de bekeben lehet elni egy elzombult vilagban...egyetlen problema van ezzel. Meghozza a tomeghatas... Kormanyzo es csapata, Terminusosok, Wolf banda stb...mind mind kegyetlen gyilkosok voltak pszichopata vonasokkal ilyen olyan okok hatasara...nem hinnem, hogy "Qui Gonn mester" meg tudta volna gyogyitani oket, mint ahogy azt tette Morgannal a 800 ember ellenere is...habar ez a resz remekul ravilagitott arra, hogy a valosagban is vannak mentheto emberek, akiknek elete felresiklott, de vannak olyanok is, akiken senki nem segit...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,