Ulkesh#33
" Közben eszedbe jut megnézni valamit google, vagy más progiban vagy tetszik egy film, zene, stb és elkezded letölteni, és közben csinálhatsz mást is."
És mi a probléma? Ez megy most is.
"Egyébként torrent is megy androidon"
iPhone-on is, már írtam a másik cikknél, csak éppen teljesen agyament ötlet mobilon torrentezni.
" Ez csak alap dolog csak amíg gyenge a proci addig nem lehet ilyet csinálni"
Ezen a gyenge procin szoktam jókat mosolyogni :D
Majd, ha másik eszközön elindítasz 40-50 alkalmazást (ami valós időben fut a háttérben és nem felfüggesztett állapotban van), és a rendszeren ez nem látszik, nem lassul, nem akadozik, majd akkor majd beszélgessünk erős hardverről. Ugyanis ezt Backgrounderrel bármikor megtehetem, ha akarom. Demóztam már pár nagyszájú Android fannak, akik eléggé csendben voltak utána :)
"mert ahogy a hardware-nél sem érted itt sem fogod megérteni csak ha az apple isten mondja hogy valami ok. "
A lényeget nem érted, szarok rá ki mit mond, azt hiszem el, amit látok és tapasztalok, nem véletlenül használtam egy hónapig Desire-t sem.
"Bár az apple is ebbe az irányba megy de akkor ez szerinted csak pár idióta miatt csinálják akik rájukeröltetik magukat?"
Miért, az MMS-t mi a frásznak tették bele? A kutya nem használja, de míg nem volt a rendszerben, addig folyton ment a fikázás miatta. De az MMS-t ki lehet kapcsolni, sajna a multitaskot nem, most csak akkor van multitask, ha én akarom, én döntök róla, 4.0 után az lesz mint Androidon megy minden alkalmazás automatikusan a háttérbe, ha kell, ha nem.
"A videót nem kell áttölteni mert a telefon játsza."
Pontosan tudom, csak hülyén fogalmaztad meg. A film átjátszása nem azt jelenti amire te gondoltál :)
Egyébként mobil eszközt TV-re akkor kötök, ha meg akarok valamit mutatni a családnak, vagy ismerősöknek, mozizni nem arról fogok és ha mégis, akkor sem hiszem, hogy mellette eszembe jutna mást is csinálni, nem igazán életszerű a dolog. Erre is értettem, hogy a desktop felhasználást nem kéne ráerőltetni egy mobil platformra, mert nem arra való.