Érkezõben a Windows Embedded Compact 7

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dátumokat nézted?

"Ki tudod majd kapcsolni, de van egy olyan tippem, hogy dicsõíteni fogod, miután Jobs este meggyõz, ez miért is jó 😊"

Nem tudod kikapcsolni.

"4.0 után az lesz mint Androidon megy minden alkalmazás automatikusan a háttérbe, ha kell, ha nem."

Ki tudod majd kapcsolni, de van egy olyan tippem, hogy dicsõíteni fogod, miután Jobs este meggyõz, ez miért is jó 😊

LZ forever

" Közben eszedbe jut megnézni valamit google, vagy más progiban vagy tetszik egy film, zene, stb és elkezded letölteni, és közben csinálhatsz mást is."

És mi a probléma? Ez megy most is.

"Egyébként torrent is megy androidon"

iPhone-on is, már írtam a másik cikknél, csak éppen teljesen agyament ötlet mobilon torrentezni.

" Ez csak alap dolog csak amíg gyenge a proci addig nem lehet ilyet csinálni"

Ezen a gyenge procin szoktam jókat mosolyogni 😄
Majd, ha másik eszközön elindítasz 40-50 alkalmazást (ami valós idõben fut a háttérben és nem felfüggesztett állapotban van), és a rendszeren ez nem látszik, nem lassul, nem akadozik, majd akkor majd beszélgessünk erõs hardverrõl. Ugyanis ezt Backgrounderrel bármikor megtehetem, ha akarom. Demóztam már pár nagyszájú Android fannak, akik eléggé csendben voltak utána 😊

"mert ahogy a hardware-nél sem érted itt sem fogod megérteni csak ha az apple isten mondja hogy valami ok. "

A lényeget nem érted, szarok rá ki mit mond, azt hiszem el, amit látok és tapasztalok, nem véletlenül használtam egy hónapig Desire-t sem.

"Bár az apple is ebbe az irányba megy de akkor ez szerinted csak pár idióta miatt csinálják akik rájukeröltetik magukat?"

Miért, az MMS-t mi a frásznak tették bele? A kutya nem használja, de míg nem volt a rendszerben, addig folyton ment a fikázás miatta. De az MMS-t ki lehet kapcsolni, sajna a multitaskot nem, most csak akkor van multitask, ha én akarom, én döntök róla, 4.0 után az lesz mint Androidon megy minden alkalmazás automatikusan a háttérbe, ha kell, ha nem.

"A videót nem kell áttölteni mert a telefon játsza."

Pontosan tudom, csak hülyén fogalmaztad meg. A film átjátszása nem azt jelenti amire te gondoltál 😊
Egyébként mobil eszközt TV-re akkor kötök, ha meg akarok valamit mutatni a családnak, vagy ismerõsöknek, mozizni nem arról fogok és ha mégis, akkor sem hiszem, hogy mellette eszembe jutna mást is csinálni, nem igazán életszerû a dolog. Erre is értettem, hogy a desktop felhasználást nem kéne ráerõltetni egy mobil platformra, mert nem arra való.

A videót nem kell áttölteni mert a telefon játsza. Tudod a kábel csak videójelet visz, a másik meg a hangot. Egyébként akkor már memóriakártyát is át lehetne rakni stb.
Belenéztél a videóba amit lent linkeltem? mert telefonról hd videó megy a TV-n, és a hangot is átadja. Közben eszedbe jut megnézni valamit google, vagy más progiban vagy tetszik egy film, zene, stb és elkezded letölteni, és közben csinálhatsz mást is. Ennyire nehéz elképzelni hogy ezt sokan akarják? Egyébként torrent is megy androidon már videót is nézhetsz róla ha szétnézel. És ennek semmi köze desktop dolgokhoz. Ez csak alap dolog csak amíg gyenge a proci addig nem lehet ilyet csinálni, és még le is kell programozni.

Bár ezt is hiába mondják valsz mert ahogy a hardware-nél sem érted itt sem fogod megérteni csak ha az apple isten mondja hogy valami ok.

Bár az apple is ebbe az irányba megy de akkor ez szerinted csak pár idióta miatt csinálják akik rájukeröltetik magukat? Mert a fura hogy a flash és más dolgokkal pont az ellentétét csinálják. Tehát akkor most ez az õ ötletük volt vagy csak meghajoltak pár értetlen kocka elõtt akiknek nem tetszett?
Egyébként még egyszer a gyenge értelmi képességgel megáldottak számára.

Nem azt mondtam, hogy nem kell multitasking, hanem azt, hogy nem kell teljes körû multitask.
Most is megy a zene, böngészés, levelezés, stopper stb. háttérben. IM meg van oldva push-al (ami lényegesen jobb megoldás, mint egy klienst járatni folyamatosan), azon kevés alkalmazás esetén ahol indokolt ez természetesen szükséges.
Arra nincs szükség, ami az Androidnál és a Symbiannél van, hogy kéretlenül mindent háttérben tart, ha kell, ha nem. Ezzel memóriát, cpu-t és akku kapacitást pazarolva. Aki nekem megmagyarázza, hogy miért lenne jó, hogy a Solitaire a Need for Speed, meg ki tudja mi amire semmi szükség használaton kívül, ott figyeljen a háttérben annak megadom a Nobel díjat. Fõleg, hogy normálisan leprogramozott alkalmazás pont annyi idõ alatt betöltõdik és azon állapotába kerül vissza, ahol elõzõleg volt, mintha csak háttérbe lett volna küldve, majd taskmanagert elõhívod és ott kiválasztva visszalépsz bele.

"videot áttölteni bazmeg tv-re 😄DD az látszik hogy nem tudsz olvasni, de hogy nem tûnik fel félreolvasás után hogy mekkora faszságot sikerült félreolvasnod az tényleg kemény 😄"

Vagy esetleg te beszélsz hülyeségeket?
"Vagy mondjuk a filmet átjátszol tv-re, és közben megnéznél valamit a böngészõvel"

"Ulkesh, te meg hidd el, kell kell multitask."

Mire?
Már írtam, hogy egy mobil eszközre nem kéne a desktop szokásokat ráerõltetni, mert csak szívás van vele.

"Ha észérvekkel már nem lehet meggyõzni, akkor gondolj arra, hogy az ember maga is multitaskingra termett"

Ezt kifejthetnéd, mert kurvára nem igaz 😄
Bár, ha nõ vagy, akkor még elhiszem, mert azok képesek körmöt lakkozni vezetés közben 😄

"akinek meg az hogy minek, annak meg nem kötelezõ használlnia."

Téves, mert kötelezõ. Sajna az új firmware megjelenése után letiltják a régi használatát és ha bármiért Restore-ra van szükséged, akkor már csak az újat teheted fel. (Saját szerverrel stb. megoldható, hogy ne, de az eléggé macerás és az új alkalmazások rövid idõn belül csak azzal fognak mûködni).javascript:document.newmessage.submit();

epültõl biztos nem veszek semmit sem, szóval hajrá többiek.

https://twitter.com/foodlfg

60 óta Apple? Az érdekes.

RoyalPredator
ssssszháááánalooooom.
Megint koppintgatják az Apple cuccokat.

* Még midníg, 60' óta.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Hülyeség már ezen a multitaskon vitatkozni, mer értelmét veszti az egész kb. másfél hét múlva ... Akinek az volt a baja hogy nincs, annak már nem kell rinyálnia.. akinek meg az hogy minek, annak meg nem kötelezõ használlnia.
Ennyi.. nem kell eszt szaporítani..
meghagyják

Én kérek elnézést...
Nem bízok nagyon ebben.. Eddig az MS le volt ragadva a 90-es éveknél, avagy hogy minden eszköznek csak arra kell kihegyezve lennie, hogy emailezni meg netezni lehessen középszerû szoftverekkel.. Oké, az asztalin wineken lehetett játszani, de az alap OS mindig erre épült. Most legalább fejlõdtek valamit a Live szoftverekkel, amik meglepõen jól mûködnek. Az IE továbbra is sz@r.
Inkább majd az Android.

Ulkesh, te meg hidd el, kell kell multitask. Ha észérvekkel már nem lehet meggyõzni, akkor gondolj arra, hogy az ember maga is multitaskingra termett, és mint olyan, sokkal természetesebb így használnia a telefonját 😄D Na de neked minden bizonnyal már más frekvencián mozog az agyad, mióta megvetted az elsõ Apple gépedet.

LZ forever

Csak még annyit hozzá... Nem rég találkoztam olyannal is sz öteletes, hogy amikor megy a zene leveszik a játék háttérzenéjét de az effekteket meghadják.
Ha jól emlékszem pl. a BirdStrike is ilyen..
Fordítsuk ezt meg:

Miért nem kell a multitask?
-Mert steve jobs azt mondta.
És még?
-hátööö mert belassul tõle a telefon
Azbazze belassul 😄D

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

videot áttölteni bazmeg tv-re 😄DD az látszik hogy nem tudsz olvasni, de hogy nem tûnik fel félreolvasás után hogy mekkora faszságot sikerült félreolvasnod az tényleg kemény 😄

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

"Azért egy kicsit zavar a touch-ban, hogy játék közben nem tudom a saját zenéimet hallgatni."

Attól függ, hogy van megírva a játék. A rendszer és az API ad rá lehetõséget, a többi a játék fejlesztõjén múlik. Legtöbb játék megy zene mellett is.
"Te ilyenkor mit gondolsz, mikor ilyen ostobaságokat irkálsz?"
Kemény azért, hogy válaszolsz elõbb a 4es hozzászólására amiben eléggé jól pontosította hogy mire gondol(Winmobile 7), aztán bedobsz egy ilyet 😄 Gratz.

Winmo 7 pedig ugye azért vitathatatlan visszalépés a már piacon lévõ mobil rendszerekhez képest.

Várom már az iPhone 4 megjelenését nagyon...dobozolom, hogy amint elérhetõ lesz iPhone-on is, egybõl a legfontosabb és leg kurvainnovatívabb funkció lesz a multitask... 😄

-t +d

mondtam már neked hogy gondjaid vannak a magyarral (is) a gondolkodás mellett. Járt már ki azt a 4. osztályt 😊

peteragoston
lájk

Megjelent a másik "bölcs" nagyot mondó. 😄

Logikus választ adni képtelen vagy, ezért csak személyeskedni tudsz.
De semmi gond, a te intelligencia szinteden ez teljesen természetes, nem is tudsz vele megsérteni.

becsületükre váljék, nem tudhatták, mi lesz belõle(d).

tévedés. gondolkodás nélküliség a drága szüleidet jellemezte, amikor egy jó kis péntek esti mozi helyett nekiálltak téged megalkotni.

Ez soha nem jutott eszembe, de most kipróbáltam és minden további nélkül ment a zenelejátszás a játék alatt is.

Azért egy kicsit zavar a touch-ban, hogy játék közben nem tudom a saját zenéimet hallgatni.
"remélem az apple idiótaságait nem akarják itt is átvenni (multitask tiltás), mert mobil platformon már elásták magukat vele..."

Jajj de nagyon szeretné sok gyártó így elásni magát 😄
Te ilyenkor mit gondolsz, mikor ilyen ostobaságokat irkálsz? Per pillanat az egyik legnépszerûbb mobil platform, ha õk elásták magukat, akkor a többiek már a rég lejjebb vannak 😄

"Applenél ilyen nincs, amit õk mondanak, azt teszik a fanok gondolkodás nélkül."

Gondolkodás nélküliség az ilyen hozzászólásokat jellemzi..

Kell a multitask, kell a multitask.
Miért?
Csak, mert kell.
No jó, de mire?
Torrentezni, meg videót áttölteni TV-re!
Mobilon???!!??? 8-I

Ja, és az Apple userek nem gondolkodnak 😄 😄

"Steve Ballmer eközben a D8-konferencián jelent meg, itt pedig elmondta, hogy a mobil operációs rendszerek terén korábban komoly elõnyük volt, amit mára sikerült teljesen elveszíteniük. Bár a térképrõl nem tûntek el teljesen, az elkövetkezõ idõszakban komoly munkára lesz szükség, hogy a jelenlegi ötödik helyrõl elõrébb lépjenek. "

Végre valami igazat is mondanak...

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselõje.

a win mobile-t ásták el. Applenél ilyen nincs, amit õk mondanak, azt teszik a fanok gondolkodás nélkül.

Nem vettem észre, hogy Apple-ék bármivel is elásták volna magukat.
remélem az apple idiótaságait nem akarják itt is átvenni (multitask tiltás), mert mobil platformon már elásták magukat vele...

http://www.youtube.com/watch?v=3lHy-YFgMvg

Bele kell húzniuk rendesen. Ahogy elnéztem szinte mindenkinek volt androidos tablet-je mert a win-el futók kicsit esetlenek voltak.

Itt is látszik mire képpes és igen gyorsan terjed.
http://www.youtube.com/watch?v=GW4aZFO39MI&feature=channel
Nem semmi grafika egy telefonhoz képpest, és még nem is a dualprocija.
← ElőzőOldal 2 / 2