Shogun 2 Total War
  • wednes
    #82
    Igen ETW-be már lehet mérséklődött ez a jelenség. Meg az is igaz, hogy 1 kör fél évnek számít, ha van tartaléka az adott országnak akkor ez elég, hogy összekaparjon valamit. Most NTW-be volt velem, az itáliai hadjáratban, hogy a Szárd–Piemonti Királyság küldte rám egymás után a seregeket, pedig ott 1 kör 2 hét. Igaz, főleg a Medieval II-re volt ez jellemző. Pedig szerintem pont, hogy a középkorban nem lehetett a zsebből új, jól felszerelt sereget előrántani rövid időn belül (bár ott egy kör 2 év)

    Persze, ha kicsit jobban harcolna az Al akkor nem lenne szükség az állandó egységképzéses taktikára amit a gép csinál. Úgyhogy nagyon remélem, hogy a gépi intelligencia tényleg fog fejlődni, ahogy ígérik a fejlesztők.

    Örülnék még jobb diplomáciának, a gép nézze a saját érdekeit ne pedig, hogy minden áron nekünk ártson, még ha ez neki 10X rosszabb lehetőség rá nézve. A szövetségesekkel közös hadjárat, felvonulás. Segítség kérése és segítség nyújtása. Ebben az esetben tényleg oda vonuljanak a csapatok ahol szükség van rájuk.