Shogun 2 Total War
  • KingPunisher
    #2641
    Háát szerintem ebben nincs igazad. Van egy dolog amivel erősen nem számoltál, és szerencsére ez is a játék része, ez pedig a morál.
    Bizony ezek a "kaszás" parasztok akiket csak ugy besoroztak erősen kedvüket vesztik ha sok társuk halálozik el mellettük.
    Akkor kombináld bele, hogy azért ezek már elég komoly fegyverek simán átvittek egy embert a lágy részeken. Tehát ha szorosan nyomulnak egy lövéssel akár több halottat is elérhetünk.
    Képzeld el téged ma besoroznának, holnap harcolnál egy idegen civilizáció ellen, ahol olyan fegyverekkel lőnek amit nem ismersz és kis társaid csak ugy placcsannak szét melletted.
    Szerintem hamar futásnak erednél te is a másik irányba.. :)
    Persze ha a "félelmet" nem kombináljuk bele és a tömeg ésszerűen rohanja le a WT-t akkor persze bekerítik és "letapossák" őket.
    De vezető nélkül ezek a mezitlábas parasztok szerintem a valóságban a második sortűz után futottak volna amerre látnak :) ha meg páran elkezdenek melletted az ellenkező irányba futni azért az eléggé elgondolkodtatja az embert. ;) és ez is a játék része ha 1 osztag "megtörik" a többi is morált veszt.
    Szóval ha lett volna ilyen ütközet én a katonákra fogadtam volna.